FC Tempo Praha

A tým: Chybělo jen více branek

12.2.2024 20:57   redakce  

Tempo porazilo účastníka středočeského přeboru SK Doksy jasně 3:0. Hodnocení a sestřih uvnitř článku!

Od úvodních minut jsme měli převahu, ale hosté velmi dobře bránili a těžko se nám dostávalo do kompaktní obrany. Filip v naší brance toho nemusel mnoho řešit, na druhé straně se několik šancí urodilo. Asi největší měli Hampapa a Sedlář, ale bohužel jsme byli nepřesní nebo dobře zasáhl brankář soupeře. Do vedení jsme se pak přece jen dostali. Po dobré práci Sobotky se do šance dostal Tomáš Havlíček a před prázdnou brankou ještě uvolnil Sedláře - 1:0. Do přestávky se už skóre nezměnilo.

Naše další snažení se ve druhé polovině odehrávalo už do otevřenější obrany, ale bohužel jsme byli v zakončení velmi nepřesní. Druhá branka přišla po zakončení Linga a dorážce Matyáše Kloučka, pro kterého to byl premiérový zásah v dospělé kategorii - 2:0. Další minuty byly ve znamení našeho trápení ve finální fázi, ale po autovém vhazování Babického se přece jen ještě dočkal gólové radosti Trajhan - 3:0.

Trenér Petr Vanko: "Potěšila mě nula v obdržených brankách a výhra. Podali jsme poctivý výkon, ale k naprosté spokojenosti mi chyběla větší kvalita a lehkost ve finální fázi. Věřím, že na tom ještě zapracujeme a půjdeme nahoru. Jsem rád, že naše výkony mají stoupající tendenci."




Zápasy:

FC Tempo Praha - SK Doksy 3:0 (1:0)