FC Tempo Praha

A tým: Otočka proti Nespekům

19.2.2024 22:15   redakce  

V další přípravě Tempo porazilo divizní Nespeky 3:1. Sestřih a hodnocení uvnitř článku!

Druhá konfrontace s divizním soupeřem v rámci přípravného období přinesla výhru. Začátek utkání byl velmi vyrovnaný a chvilku nám trvalo, než jsme naskočili na vyšší obrátky. Nespeky se tak po pěkném centru a zakončení Turka dostaly do vedení - 0:1. Postupně jsme se však dokázali adaptovat na vyšší úroveň důrazu a dostávali jsme se na dostřel branky Filipa Pettika. Sedlář ještě velkou šanci nedal, ale po rohovém kopu Trajhana se ujala hlavička Klečka - 1:1.

Po změně stran soupeř několikrát ještě zahrozil, ale navrátivší se Pacovský prokázal dobrou formu a vše pochytal. Do vedení jsme tak šli my. Šmídkovu ideální přihrávku zužitkoval po pěkné akci Ling - 2:1. Ten ještě vybojoval míč na hostujícím obránci a jeho práci přetavil v perfektní přihrávku Pytlíček na Kloučka a bylo to o dva góly - 3:1. I přes další vyložené šance se už skóre nepohnulo, a tak jsme si připsali další výhru v přípravě.

Trenér Petr Vanko: "Kvalitní zápas, protočili jsme sedmnáct lidí do pole a potěšilo mě, že si každý řekl o místo v sestavě, a po celou dobu jsme byli mírně lepším týmem. Věřím, že jistota v koncovce bude přicházet s blížící se soutěží, ale pozitivní je, že se do šancí dostáváme. Stejně jako minulý týden mě potěšil týmový výkon."





Zápasy:

FC Tempo Praha - TJ Sokol Nespeky 3:1 (1:1)