FC Tempo Praha

A tým: Šest gólů do sítě Poříčí

26.2.2024 13:07   redakce  

Čtvrtý tým středočeského přeboru Posázavan Poříčí nad Sázavou odjel ze Lhotky s debaklem. Sestřih a hodnocení uvnitř článku!

Hosté mají na soupisce hned několik zajímavých jmen se zkušenostmi z první ligy, ale ne všichni byli přítomni v sobotním přípravném dopoledni. Jeden z nich se ale zapsal do listiny střelců, když po vydařeném brejku poslal tým ve žlutém do vedení. Filip Hašek se ocitl v samostatném úniku a střelou k tyči nezaváhal - 0:1. Postupem času jsme se však dostávali daleko více na míč a naše převaha začala být naplňována šancemi i brankami. Nejprve se nádhernou trefou z dálky k tyči prezentoval Schwank a bylo srovnáno - 1:1. Těsně před odchodem do kabin Jakub Havlíček poslal za obranu svého jmenovce Tomáše, který sice netrefil míč, ale Sedlář pokračoval v náběhu a svou šanci proměnil - 2:1.

Po přestávce se pak v rychlém sledu trefili Trajhan a Viktorin a za stavu 4:1 bylo o osudu střetnutí rozhodnuto. Když pak byl faulován Ling a Trajhan proměnil penaltu na 5:1 a následně dovršil hattrick střelou zpoza vápna, bylo při skóre 6:1 nepochybné, kdo zápas dovede do vítězného konce. Netradičně v bílých dresech jsme tak vyhráli další přípravný zápas a nyní nás čeká generálka s Tuchlovicemi, kterou odehrajeme znovu v sobotu dopoledne na Tempu.

Trenér Petr Vanko: "Jsem rád, že stále držíme laťku, kterou jsme si v přípravě řekli, že chceme každou sobotu minimálně dorovnat. Všichni makají a snaží se dostat do základu a dneska můžu opět chválit za přístup, nasazení a místy i velkou kvalitu. Jsem velmi rád, že jsme byli úspěšní v koncovce a dostali jen jednu branku."





Zápasy:

FC Tempo Praha - SK Posázavan Poříčí nad Sázavou 6:1 (2:1)