FC Tempo Praha

A tým: Domácí ztráta se Střešovicemi

15.4.2024 11:46   redakce  

V závěru jsme neuhájili vedení 1:0, a body se tak se Střešovicemi dělily za remízu 1:1.

Poprvé jsme v domácím prostředí nastoupili na travnatém hřišti a bylo vidět, že se s terénem teprve sžíváme. Bylo tam hodně technických nedostatků, a ztráceli jsme tak naprosto jednoduché míče. Kvalita hrací plochy má také k ideálu daleko, takže přítomní diváci si příliš na své nepřišli. I přes tato fakta jsme si vytvořili dost šancí na to, aby se zápas vyvinul do vítězného konce, ale v zakončení jsme nebyli přesní. Po centru Hampapy míč propadl až ke Kloučkovi a vedli jsme 1:0. Pak se však v nejhezčí akci zápasu neprosadil Rakušan a přestřelil. V závěru poločasu jsme hosty zmáčkli a po sérii standardních situací jsme byli nebezpeční, ale bohužel Klouček minul míč ve velmi dobré pozici.

Druhý poločas už byl z naší strany podstatně dietnější, ale po přihrávce Jakuba Havlíčka neproměnil samostatný nájezd Pytlíček. To ale bylo z útočného snažení bohužel všechno. Se zahozenými šancemi přišla ztráta jistoty a opět pokračovalo ztrácení laciných míčů, které vyvrcholilo osm minut před koncem. Máče odcentroval a Rothe díky šťastné teči od Hampapy překonal Pacovského - 1:1. V závěru jsme mohli přidat ještě dalšího vlastence, ale naštěstí míč skončil nad břevnem.

Trenér Petr Vanko: "Dneska bych našel hodně podobných znaků jako v zápase s Královicemi. Rozdíl byl jen v tom, že zatímco minulý týden jsme nájezd proměnili a soupeř v závěru produktivní nebyl, tak dnes jsme šance na 2:0 nedali a Střešovice ano. Velmi nám chybí zkušenost a kvalita na míči. Nemohli jsme se vůbec dostat do zápasu a i bez míče jsme si příliš nepomohli."






Zápasy:

FC Tempo Praha - SK Střešovice 1911 1:1 (1:0) Video ze zápasu