FC Tempo Praha

A tým: Konečně domácí vítězství

29.4.2024 9:22   redakce  

Povedená pasáž ve druhém poločase rozhodla o výhře nad Duklou Jižní Město 3:1. Sestřih a hodnocení uvnitř článku!

Náš soupeř měl poměrně těžký program, protože ještě ve středu hrál pohárové utkání, ale v prvním poločase to vypadalo, že jsme měli těžké nohy my. Pozdě jsme přepínali z obrany do útoku a nedostali jsme vůbec hosty pod tlak. Světlou chvilkou byl jen vedoucí gól, když se Sedlář uvolnil, narazil si o Viktorina a pak prostřelil Skokánka - 1:0. Vedení nám ale nemuselo vydržet ani do přestávky, protože Dukla měla několik nadějných pozic. Naštěstí tu největší zahodil na penaltě stojící hostující hráč střelou vedle.

Dvacet minut po přestávce však mohlo diváky trochu potěšit. Více jsme běhali a zlepšený pohyb vedl k několika akcím. Nejprve pěkně sehráli tandem Kostka se Sedlářem, centr našeho obránce se dostal k Pytlíčkovi a jeho tvrdý střet s Růžičkou ocenil rozhodčí Pauer jako pokutový kop. Trajhan s přehledem proměnil a bylo to 2:0. Zanedlouho jsme sehráli znovu velmi pěknou kombinaci a Klouček přiťukl míč Kostkovi. Jeho zakončení ještě tečoval Solař a Skokánek byl znovu bez šance - 3:0. Střela Jakuba Havlíčka pak zazvonila o tyč a pokus stejného hráče z přímého kopu pak skončil těsně vedle. To bylo v rámci zajímavých momentů vše a nudné dohrávání pak rozčísl až kontaktní gól Jerieho hlavou - 3:1. Do zápasu se však hosté už výrazněji nevrátili, a tak jsme vybojovali výhru 3:1.

Trenér Petr Vanko: "Hráli jsme dobře jen prvních dvacet minut druhého poločasu. Jinak to bylo takové kostrbaté a opět jsme se museli doma potýkat s technickými nedostatky. Oproti minulému zápasu se Střešovicemi jsme však dokázali více udržet hlavu v zápase a hrát, i když první poločas pro mě byl trochu zklamáním. Výhry si cením, protože Dukla teď měla dobrou šňůru."





Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Dukla JM 3:1 (1:0) Video ze zápasu

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:32)