FC Tempo Praha

B tým: Dubečská kletba

13.5.2024 15:29   Ondřej Filip  

Výsledek 0:2 se bohužel vytvořil už v šatně před zápasem.

"Proti Dubči vždycky hrajeme vyrovnaně, máme víc šancí, ale vždycky prohrajeme a po zápase nechápeme, jak je to možný." Tak zněla jedna z předzápasových vět, a bohužel se opět vyplnila.

Míkys se snažil toto proroctví zlomit. Pustil vítězný song a všichni jsme byli pokropeni vítěznou svěcenou vodou (Míkysovou voňavkou). Po kvalitní rozcvičce se už vše chystalo k zápasu v soutěži, která je sice pořád "sranda ligou", ale i tak jsme chtěli zápas vyhrát. (Motivační slova před výkopem).

Hned při prvních okamžicích zápasu byl na naší střídačce znát údiv, kdo že vlastně chytá. Ne že bychom Honzu neznali, ale jeho hlasité dirigování zadních řad dávalo znát, že se mu uzdravuje brankářský konkurent.

Abych dodržel trend článků z utkání, k samotnému zápasu jen velmi krátce. Dubeč dala první gól po dlouze skákajícím balónu na malém vápně, a následném uklizení hlavou do šibenice a druhý ve druhé půlce z rychlého brejku.

My jsme své šance také měli, největší v prvním poločase, ale obě skončily na brankáři hostí. I ve druhé půlce jsme mohli utkání zdramatizovat, ale dubečská kletba byla i dnes silnější.

Články z utkání prý píše výhradně "Man of the match", i když mně je jasné, že dnes to bylo spíše za "hair of the match".

Na závěr ještě pár poznatků a shrnutí:

Poznatek č. 1. Papouškovské barvy na hlavě komunikaci s rozhodčím neusnadňují.

Poznatek č. 2. Když papoušek radí rozhodčímu, rozhodčí papouškovy rady neocení.

Poznatek č. 3. Když chcete vědět, kolik času ještě máte, musíte se spokojit s odpovědí "trochu".

Chci poděkovat dvoučlennému kotli z U12 za podporu a trenérskému štábu za nasazení do zápasu. Tentokrát to na body nestačilo, ale ať končíme pozitivně, naše béčko stále může být v přeboru!

Zápasy:

FC Tempo Praha B - FK Čechie Dubeč 0:2 (0:1)