FC Tempo Praha

U15: Klasický konec sezóny

10.6.2024 19:49   Petr Suchan  

Pohledného fotbalu mnoho k vidění nebylo, přesto Tempáci proti Hájům kontrolovaně zvítězili 3:1.

Bylo vidět, že každý tým nastoupil do zápasu s různou motivací. Určitě jsme soupeře nepodcenili. S vědomím, že se v tabulce nacházíme s vysoce komfortním náskokem na druhém místě, jsme šli zápas jen odehrát. Naopak Háje toto utkání vzali velice prestižně a chystali se na nás vytáhnout.

Rychle jsme šli do vedení Tajovským. Následně se trefil Petrtýl a celkem jsme si vytvářeli dostatek dalších šancí. Hosté nadvakrát proměnili rychlý protiútok. Do poločasu však zaslouženě Bryscejn navýšil vedení na 3:1.

Druhá půlka moc líbivého fotbalu nenabídla. Samé souboje o střed hřiště. Soupeř s vysokou motivací hrál na hraně svých možností, ale veškeré náznaky šancí vyřešila naše organizovaná obrana. Venzara v bráně nic vážného řešit nemusel. Do útoku už jsme toho taky moc nepředvedli.

Souhrnem se dá říct, že kombinační, pohledný fotbal jsme nepředvedli. Střídání nám oživení úplně nepřineslo, ale zápas a výsledek jsme měli celou dobu pod kontrolou a zaslouženě zvítězili. Klasický konec sezóny, kdy už není o co hrát a jen se soutěž dohrává.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FC Háje Jižní Město 3:1 (3:1)