FC Tempo Praha

St.žáci A: Nezvládnutý závěr zápasu

30.9.2011 12:27   Jiří Hron  

Tempo nakonec prohrálo vyrovnaný zápas s Loko Vltavín krutým výsledkem 1:4.

Další domácí zápas jsme odehráli s týmem Loko Vltavín. Chtěli jsme v něm potvrdit výhru z minulého kola a obhájit body na domácím hřišti.

Úvod zápasu patřil nám, kdy jsme byli aktivnější a již ve 3. minutě jsme se dostali do vedení, kdy po rohu Davida Jelínka zakončoval Tomáš Mach. Dále jsme útočili a vytvářili si šance, které ale, stejně jako v předcházejícím zápase, jsme nedokázali proměnit. Soupeř se postupně osmělil a začal si vytvářet šance a z jedné také dokázal srovnat. Do šaten se tak šlo za vyrovnaného stavu.

Druhý poločas jsme se opět snažili o vstřelení druhé branky, avšak šance, které jsme si vytvořili, jsme nedokázali přetavit ve vedení. 12 minut před koncem pak přišel souboj Tomáše Macha se soupeřem ve vápně a pokutový kop, který hostující hráč proměnil. Na klucích se poté projevila frustrace z tohoto momentu a začali se soustředit na vše možné, kromě hry samotné, čímž se připravili o možnost zvrátit zápas. Po dvou zbytečných faulech pak soupeř dokázal vstřelit další branky a konečný výsledek tak vypadá daleko horší, než realita na hřišti. Jako daleko horší porážku ale považuji fakt, že kluci totálně selhali po psychické stránce a nezvládli koncovku utkání.

Zápasy:

FC Tempo Praha - Loko Vltavín 1:4 (1:1)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:20)