FC Tempo Praha

Ml.žáci A: Vydřené body s Podolím

6.10.2011 23:13   Jaroslav Malý  

Tempo se nadále bez ztráty bodu drží na čele přeboru.

Zápas s mužstvem Podolí měl být jedním z těch, kdy naše mužstvo bude celou dobu dominovat a hru diktovat. Bohužel soupeř nepřijel hrát v rukavičkách a hned od první minuty ukazoval, že bude hrát tvrdě a důrazně. Naši kluci působili dost odevzdaně a bojácně a nemohli se dostat do hry. Hrálo se nahoru a dolů, ale spíše bylo vidět spousty soubojů než kombinační hry. Celé naše mužstvo bylo ze hry soupeře hodně vykolejené a nemohlo se dostat do pořádného tempa. Podolí hrálo dost agresivně, až někdy za hranicí faulu. Jiskřičku naděje pro náš tým vykřesal ve 14.min. zápasu Jan Buneš, kterému asistoval Adam Pekárek a vsítil první branku zápasu. Po tak bojovných minutách konečně náznak cesty kterou bychom měli jít.

Dlouho po tomto gólu se nic nedělo, stále ta samá hra se spoustou faulů a ostrých soubojů. Až ve 35.min.David Obermajer našel krásným centrem kapitána Robina Šebka a ten stejně tak krásným volejem poslal naše mužstvo do šaten za stavu 2:0. Tím skončila první půle a my jsme tak získali maximum.

Do druhé půle jsme chtěli vletět na soupeře, přidat pár branek a uklidnit průběh zápasu. Bohužel soupeř zvýšil agresivitu a to naše borce opět rozhodilo.
Hned v první minutě druhé půle jsme inkasovali gól a my jsme se jen modlili, aby se klukům nepodlomila kolena a aby nezklonili hlavy. Toto zaváhání našeho mužstva napravili ihned po rozehrání Martin Obuškevič a Jirka Kopeš. Martin střelou na bránu a následným odrazem vyzval k dorážce Jirku, ten už se nemýlil. Stav se tedy změnil na 3:1. Za dvě minuty nato ohrozil soupeřovu branku David Obermajer střelou, kterou gólman hostí vyrazil, ale na dorážku dobře hrajícího Adama Pekárka už neměl. Vedli jsme 4:1, ale hra se příliš nelíbila. Ve hře chyběla koncentrovanost a působila hrozně nevyrovnaně. Spoustou chyb jsme se dostávali do nebezpečných situací. Jedna z nich přišla v 50.min. a soupeř snížil na 4:2.

Podolí hrálo pořád zostra a to se jim nevyplatilo v 58.min. kdy rozhodčí nařídil penaltu a Lukáš Rod jí úspěšně zahrál. V 69.min. ještě zvýšil na konečných 6:2 výborně hrající Petr Blažka, kterému opět nahrál David Obermajer. Hrou jsme se moc nepředvedli, ale výsledek bereme všemi deseti a do dalších bojů přejeme našemu mančaftu více klidu a rozvahy.

Zápasy:

TJ Junior Praha - FC Tempo Praha 2:14 (1:5)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:20)