FC Tempo Praha

St.žáci B: Zbytečná prohra v Kyjích

24.10.2011 11:23   Ondřej Dvořák  

Tempo prohrálo 0:2 a ztratilo kontakt s úplným čelem tabulky.

Do Kyjí jsme přijeli s odhodláním odvézt si tři body. Už před zápasem jsme však byli oslabeni o dva členy realizačního týmu (Nechvíla,Kadlec), brankáře Marinova a tvůrce naší hry Nguyena. Druhá pro nás nepříjemná zpráva byla, že kvůli nepřízni počasí se zápas odehraje na umělé trávě menších rozměrů.

Hned od první minuty bylo vidno, že náš tým je fotbalovější a individuálně zdatnější než soupeř. Na začátku utkání jsme měli tři obrovské šance v podání Lisky a dvakrát Vejšického, bohužel naše zakončení se ani nedá nazvat nedůrazným a z těchto šancí neudeřilo. Ve 12. minutě se přihlásilo o slovo známé "nedáš dostaneš", kdy domácí hned svoji druhou střelu i díky důrazu před naší bránou proměnili a prohrávali jsme 1:0. Do poločasu jsme měli ještě dvě dobré příležitosti, kdy Kuriš a po rohu Liska svoje šance v gól nepřetavili. O další vzruch se do poločasu postaral často chybující Malinkovič, který často svým spoluhráčům zle zavařil.

Do druhé půle jsme šli s tím, že se budeme cpát do zakončení a trpělivou hrou soupeře donutíme k chybám.
Celá druhá půle se hrála na jednu bránu, ale náš tlak nebyl přetaven v žádnou gólovou šanci. Na umělé trávě naše pokusy o zteč domácí svatyně končily na obranném valu domácích. Když už tedy naše útoky končily na velkém vápně domácích, útoky domácích končily na polovině hřistě.

Avšak po jednom tomto kontru zahrávali domácí standardní situaci takřka z poloviny hřiště, balón proletěl celým velkým vápnem a za nezájmu našich i soupeřovo hráčů skončil za zády bezmocného Píra, 50.minuta 2:0. Do konce zápasu se již nestalo nic, co by stálo za zmínku.

Z Kyjí tedy jedeme s prázdnou, nicméně náš výkon nebyl k zahození a zejména Slavíček s Kurišem ukázali svoje kvality. Za týden máme doma Háje, které vyhrály na Braníku, takže určitě nic lehkého, ale z tempáckého trávníku se body vozit nebudou!

Zápasy:

Kyje - FC Tempo Praha B 2:0 (1:0)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:10)