FC Tempo Praha

St.žáci A: Škoda posledních deseti minut

30.10.2011 21:36   Jiří Hron  

Tempo dokázalo vzdorovat lídrovi přeboru více než poločas.

Díky prázdninám jsme sehráli utkání na Braníku nezvykle v úterý odpoledne. Zápas s lídrem přeboru byl dlouho očekávaný a měl ukázat, jakým směrem se ubírá vývoj týmu a jestli jsme schopni konkurovat těm nejlepším. Sestava byla velmi silná, stejně jako motivace kluků poprat se o výsledek.

Zápas začal Braník aktivně a hrálo se tak převážně na naší polovině. Díky poctivé práci všech hráčů jsme ale soupeře nepustili do vážnější situace a sami vyráželi do protiútoků. Bohužel v nejnadějnější situaci, kdy mohl jít sám na bránu, si Michal Kalina špatně zpracoval míč a bylo po šanci. Jedinou branku první půle tak vstřelil Braník, kdy jsme ztratili míč na polovině hřiště a soupeři se naskytla šance dvou hráčů proti brankáři, čehož dokázal využít.

Ve druhém poločase jsme pak pokračovali v srdnatém výkonu až do doby, kdy soupeř po faulu na Barocha vsítil druhou branku, uklidnil se a naši kluci začali přicházet o naději na dobrý výsledek. Přesto jsme si dokázali vytvořit obrovskou šanci, kdy opět Michal šel sám na bránu, žel brankáře překonat nedokázal. Po třetí inkasované brance jsme složili zbraně a v posledních 10ti minutách ještě třikrát zbytečně inkasovali. Výsledek je tak mnohem horší, než průběh většiny zápasu. Nicméně jsme si, především v prvním poločase, dokázali, že hrát dokážeme s každým soupeřem.

Zápasy:

ABC Braník - FC Tempo Praha 6:0 (1:0)