FC Tempo Praha

Muži A: Do sezony tou správnou nohou

21.8.2012 8:09   www.fotbalpraha.cz  

Tempo v úvodním kole Pražská teplárenská přeboru díky dvěma trefám Hlavíka a jedné Žaluda vyhrálo 3:1 v Třeboradicích.

V páteční pozvánce na úvodní kolo Pražská teplárenská přeboru na serveru fotbalpraha.cz řekl Jan Kočí, kapitán Tempa: "Budeme praktikovat ofenzivní styl, takže věřím v přestřelku. 2:4 podle mě přesný tip." A moc se nezmýlil. Tempo veze z Třeboradic tři body za vítězství 3:1. A nutno uznat, že zaslouženě. Svěřenci trenéra Jana Kollera vstoupili do soutěže tou správnou nohou.

Vyrovnanou třicetiminutovku ukončili hosté. Kočí přetáhl hru na pravou stranu a následný centr Kasla našel na zadní tyči Hlavíka, který parádním volejem přes celou  branku otevřel skore zápasu. Vedením Tempa 1:0 také první poločas skončil.

Obraz hry se příliš nrezměnil ani po přestávce. V poli to bylo vyrovnané, ale hosté byli přece jen fotbalovější. Lépe kombinovali, byli důraznější. V 66. minutě přišla jejich akce po pravé straně, Kočí se proháčkoval s míčem až do vápna a na zadní tyči našel nabíhajícího Hlavíka, který v pádu hlavou doklepl míč do sítě Třeboradic podruhé.

Dvoubrankový náskok hosty uklidnil a hru už v klidu kontrolovali. Navíc čtyři minuty před koncem přišel faul ve vápně a nařízenou penaltu Žalud s přehledem proměnil. Kosmetickou úpravu výsledku obstaral domácí Kodalík, který zblízka hlavou usměrnil míč se štěstím za záda Bricína.

Hodnocení trenérů:
Václav Drobný (Třeboradice):
Samozřejmě jsem zklamaný. Chyběli nám někteří hráči, museli jsme v sestavě improvizovat, ale to nemůže být výmluva. Věděli jsme, že nás čeká těžký zápas, ale prohráli jsme si to sami po vlastních hrubých chybách. Tvoříme nové mužstvo, musíme hodně pracovat a chce to čas, určitě to bude lepší.

Libor Koller (FC Tempo): Spokojenost s výsledkem, ale především s výkonem. Mimo nějakých deseti až patnácti minut druhé půle jsme měli zápas pod kontrolou. Tým je oproti minulé sezoně silnější, věřili jsme si a jeli jsme sem vyhrát. Během zápasu jsem o vítězství nepochyboval. Kluci si zaslouží poděkování.


Nejlepší hráč Třeboradic:
Milan Čáp
Nejlepší hráč Tempa: Martin Hlavík
Nejlepší hráč podle fotbalpraha.cz: Pavel Niedermeier (Tempo)

Zápasy:

SK Třeboradice - FC Tempo Praha 1:3 (0:1) Video ze zápasu

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:30)