FC Tempo Praha

St.přípravka B2: Dvě třetiny vyrovnaně se Spartou

1.10.2010 14:00   Michaela Heřmánková  

Dvě třetiny drželo Tempo na obou hřištích se Spartou krok, v té poslední už došly síly.

V úterním chladném a deštivém dopoledni jsme změřili síly s pražskou Spartou. Utkání probíhala na dvou hřištích. Tým pod taktovkou trenéra Kočího vstoupil do bojů remízou 0:0. Zápas začal vzájemným oťukáváním. Ani jeden tým se nepouštěl do velkého kombinování a zaměřil se spíš na bránění. Po fotbalové stránce to nebylo pohledné utkání.

Druhá třetina měla od začátku jiný náboj. Nebáli jsme se a začali hrát fotbal. I když jsme inkasovali jako první, dokázali jsme bezprostředně odpovědět a z přečíslení vyrovnat. Branku vstřelil Dan Šejvl za asistence Martina Pytlíčka. Před koncem utkání vstřelil vedoucí branku Lukáš Hroník - 2:1.

Třetí třetina začala v rychlém tempu. Sparta otevřela skóre ve 4.minutě. O minutu později zařídil vyrovnání nádhernou střelou zdálky k tyči Dan Šejvl. V 7.min. přidala druhý gól Sparta. V 9.min. vyrovnal Tomáš Touška s lehkou tečí brankáře domácích. Za nerozhodného stavu jsme otevřeli obranu a domácí nás potrestali vedoucí brankou ve 12.min. při přečíslení. Ve 14.min. jsme neuhlídali hráče Sparty a inkasovali počtvrté. V 15. min. se trefili opět domácí střelou do protipohybu brankáře. A šestý gól jsme inkasovali, když jsme přišli o míč při rozehrání.

Tým vedený trenérem Michlem úvodní zápas také zvládl a inkasoval pouze jednou. Už ve 4. min. se Zdenda Sita neohroženě řítil na brankáře, ale byl nedovoleně zastaven v pokutovém území, ale rozhodčí penaltu neodpískal (posléze se omluvil). V 10.minutě po chybné rozehrávce od brány se Sparta ujala vedení. Ve 13. minutě rozhodčí neuznal gól Marka Schätze, obránce Sparty vykopával míč z prázdné branky.

Kluci sehráli vyrovnanou partii, ve které jsme měli šance a dobře bránili. Sparťanští stříleli nebezpečně zdálky.

Druhá třetina  začala opět svižně. Ve 4.min. se Sparta ujala vedení po závaru. V 7.min. se dostal do šance Tonda Wijas, ale obránce domácích se ještě stihl vrátit. V 10. minutě jsme dostali soupeře pod tlak, ale ukvapeně střílíme. Ve 12.minutě jsme inkasovali podruhé po samostatné akci domácího týmu. V tomto utkání měla Sparta více šancí.

Ve třetím dějství už nám pomalu ubývaly síly a Sparta nás přehrála. Ve 4.min. Honza zlikvidoval únik, ale z dorážky se Sparta ujala vedení. Ještě v téže minutě jsme inkasovali střelou z úhlu podruhé. V 6.minutě se špatné rozehrávky brankáře domácích ujal Štěpán Sedlář a snížil. V 8.minutě jsme inkasovali hlavou zblízka. Ve 12.minutě Sparta přidala čtvrtý gól do naší sítě. O minutu později domácí nastřelili břevno a míč se od Štěpána Sedláře odrazil do naší brány. Ve 14.minutě se soupeř trefil pošesté z dorážky.

Zápasy:

AC Sparta Praha B - FC Tempo Praha B 16:5