FC Tempo Praha

St.žáci B: Utrápená výhra v Satalicích

3.11.2012 22:20   Jaroslav Malý  

Je to na zamyšlení, chlapi, píše trenér Jaroslav Malý.

Přeložené utkání se odehrálo na hřišti soupeře ve středu v pět hodin. Bohužel jsme nastoupili oslabeni o tři hráče ze základu a bylo to znát. Utrápené utkání, kdy jsme nebyli schopni přihrát si na dva metry, ba co víc, vymyslet nějakou akci.

K první gólovce jsme se dopracovali v 6.min. kdy Matyáš Buzek vybídl Jirku Kopeše k brejku a ten zabijácky skóroval. Bohužel pro nás už Jirka podobný únik měl, ale nedal. Hrál se neskutečně nehezký fotbal plný nepřesností, zhušťovali jsme zbytečně prostory, kde se nacházel balón a co bylo nejhorší...., nechtělo se nám běhat.

Další světlou chvilku jsme měli ve 20.min. kdy David Obermajer utekl, jak bylo u něj zvykem, po lajně a centrem našel opět všudybyla Jirku Kopeše, který podruhé v zápase skóroval. Stával se tak noční můrou pro urostlé beky, ani ne tak svým vzrůstem jako svou zdravou drzostí a rychlostí. Psala se 34.min. a my opět udeřili. Matyáš Buzek tentokrát vyzval Davida Obermajera, který z úhlu prostřelil domácího gólmana, opět musíme dodat, že to byl jeho třetí pokus, až ten třetí vyšel, ale jsme rádi alespoň za ten.

Musíme ale dodat, že hra se nikterak nezměnila, hrálo se stále strašným způsobem, což dovolovalo soupeři několikrát zahrozit na naši branku. Naší laxností a nezájmem běhat a bojovat soupeř dokázal vystřelit pěknou ránu na naši branku, ale naštěstí skvělým zákrokem udržel čisté konto Tempáků Denis Hozák.

Do druhé půle jsme nastoupili jako frajírci, kteří mají výhru v kapse a soupeř nás hned vzal do kleští. Naše obrana byla jak síto a dovolovali jsme soupeři, aby nás zamkla na naší polovině dobrých deset minut. Ve 38.min. jsme ještě vymačkali ze sebe nějaký ten um a po třetí gólové přihrávce Matyáše Buzka  skóroval Ondra Zeman.

Z tohoto zápasu máme ten nejhorší pocit, co jsme kdy měli. Jestli tento výkon předvedou naši kluci v Klánovicích, tak si odneseme pěknou výslužku. Je to na zamyšlení, chlapi.

Zápasy:

FC Tempo Praha B - TJ SK Satalice 4:0 (3:0)