FC Tempo Praha

St.žáci B: Souboj Davida s Goliášem

13.11.2012 21:17   Jaroslav Malý  

Tempáci na obrovité hráče Klánovic fyzicky nestačili.

Zápas proti Klánovicím byl opět boj Davida proti Goliášovi. První poločas jsme nezačali špatně, hráli jsme rychlou kombinační hru, kterou soupeř dlouho nemohl vstřebat. Díky tomu jsme se dostali do vedení v 11.min, kdy Jirka Kopeš naservíroval krásnou přihrávku Ondrovi Zemanovi, jenž se v zakončení nemýlil. Vedli jsme 1:0, ale obrovití útočníci Klánovic, kteří převyšovali naše kluky skoro o polovinu těla a o kilech ani nemluvě, byli v útočení nesmírně nebezpeční a nekompromisní.

Hned v 17.min. nás potrestali a srovnali skóre na 1:1. V první půli jsme dostali ještě ve 23.min. druhou branku a byl konec. Nebyl to zas tak špatně odehraný poločas, ale kluci na to neměli vzdorovat tak vysokým hráčům jako byli hráči z Klánovic.

Ve druhém poločase jsme v krátkém sledu dostali hned na začátku dvě branky a dalo by se říci, že bylo po zápase. Skóre se měnilo ve prospěch soupeře ještě pětkrát, a zápas tak skončil 9:1. My už jsme se na nic nevzmohli a musíme doufat, že nám kluci taky tak vyrostou jako našim soupeřům. Kluci nehráli špatně, ale druhý poločas rezignovali a bylo vidět, že svými fyzickými předpoklady na takovéto soupeře bohužel nemají.

Zápasy:

FK Klánovice - FC Tempo Praha B 9:1 (2:1)