FC Tempo Praha

St.přípravka B2: Čekání na výhru

7.10.2010 0:07   Michaela Heřmánková  

V sobotu ráno jsme doma změřili síly s Admirou Praha. Utkání probíhala na dvou hřištích a ani tentokrát jsme utkání nedovedli do vítězného konce.

Tým trenéra Lukáše Michla v první třetině prohrával od 2.minuty po nepřímém kopu. Naše odpověď přišla o minutu později, když po rohu Dana Šejvla dopravil míč do sítě Patrik Novotný. Admira přidala ještě dvě branky v 11. a 14.minutě a vyhrála 1:3.

Druhá třetina byla vyrovnaná a dlouhých 16 minut bez branek. Poté se soupeř dostal do přečíslení a v situaci 2 na 1 jsme inkasovali – 0:1.

Třetí třetina skončila smírně, ale museli jsem dotahovat dvoubrankové manko. Poprvé jsme inkasovali ve 4.minutě a druhou branku jsme obdrželi v 11.minutě. O minutu později snížil Martin Pytlíček za asistence Dominika Horáka a ve 14.minutě vyrovnal Dan Šejvl – 2:2.

Tým vedený trenérem Zdeňkem Škobisem se v první třetině ujal vedení už v 1.minutě, když bezprostředně po rozehrání se trefil do černého Štěpán Sedlář za přispění Lukáše Hroníka. Ve 3.minutě jsme inkasovali po rohovém kopu. Hosté se ujali vedení, když za naší obranou zůstali dva volní hráči – 1:2.

Druhá třetina  začala opět naší vedoucí brankou. Ve 2.minutě Honza Žežulka vyhodil míč od brány na Štěpána Sedláře a ten po sólovém úniku otevřel skóre. To bylo bohužel z naší strany vše. V 6.minutě Admira vyrovnala. Soupeř se snažil střílet z každé pozice a to se mu vyplatilo. Vedoucí branka přišla v 8.minutě a ve 12.min. střílí třetí gól do naší sítě. Nemohli jsme se dostat k zakončení.

Třetí třetinu jsme opět otevřeli my. Vedoucí branku střílí z těžkého úhlu ve 2 .minutě Štěpán Sedlář. O minutu později se hosté dočkali vyrovnání při závaru před naší brankou. V 8. minutě se dostal Lukáš Hroník do úniku, ale gól se mu vstřelit nepodařilo. V této části hry jsme si vytvořili šance, ale naše pokusy končí mimo branku. V 15.minutě jsem se přeci jen dočkali a opět nás do vedení poslal Štěpán Sedlář za asistence Lukyho Hroníka. Ještě v téže minutě soupeř jednobrankové manko vymazal a vyrovnal. V 16.minutě jsem opět nechali dva hráče hostí bez dozoru  a přišel trest v podobě inkasované branky - 2:3.

 

Zápasy:

FC Tempo Praha B - FK Admira Praha B 7:14

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:30)