FC Tempo Praha

Ml.přípravka A: Rozporuplný začátek sezony

21.4.2013 23:59   Michal Zemjánek  

Poslední dvě utkání se Spartou a na Hájích ale hodnotí trenér Zemjánek pozitivně.

Tak už jsme se konečně dočkali a začala nám jarní sezona. Po dlouhé zimě a spoustě turnajů v halách, už jsme se nemohli dočkat zápasů hraných na zelených pažitech.

Zhodnotím najednou všechny čtyři doposud odehrané zápasy. První utkání jsme odehráli na domácím hřišti s týmem Meteoru. Zápas se nám moc nepovedl, vázla nám kombinace, chyběla nám dravost v soubojích, kluci byli celkově pomalejší, dělali jsme chyby už v rozehrávce od brankáře a soupeř nás za to trestal. V zápase to celkem šlo jedné skupině, druhá nepodala takový podobný výkon.

Druhé utkání jsme sehráli na hřišti Motorletu a výkon se hodně podobal našemu prvnímu utkání s Meteorem. Dělali jsme strašně moc chyb, ztráceli jsme jednoduché balony, špatně jsme vyjížděli od branky a v soubojích jsme byli málo důrazní. Opět musím konstatovat, že v zápase obstála pouze jedna skupina. Na gól se strašně nadřeme a spoustu laciných soupeři umožníme.

Třetí utkání jsme na domácím hřišti přivítali Spartu a po předchozích dvou výsledcích a předvedené hře, jsme se obávali pořádného debaklu. Naše obava se ale nepotvrdila a musím říct, že to bylo od kluků zatím nejvydařenější utkání z jarní sezony. Zápas opět vyšel jedné ze dvou skupin (pouze výsledkově), ale celkově kluci zápas odmakali, byly k vidění slušné akce, důraz v soubojích. Nebýt zcela zbytečných chyb v rozehrávce, výsledek by byl mnohem slušnější.

Zatím poslední utkání jsme odehráli na hřišti Hájí. Konečně můžu říct, že toto bylo skvěle zvládnuté utkání. Kluci si v zápase dovolili spoustu kliček, předvedli nespočet krásných akcí, předváděli skvělé kolmé přihrávky, stříleli a důrazně sledovali balon až k brance, kde po vyražení brankářem doklepli balon do sítě. V zápase jsme byli důrazní, nenechali jsme se odstrčit od balonu a celkově jsme hře dominovali. Za takto zvládnuté utkání si kluci zaslouží velkou pochvalu.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Meteor Praha VIII 15:31
SK Motorlet Praha - FC Tempo Praha 38:16
FC Tempo Praha - AC Sparta Praha 9:34
FC Háje Jižní Město - FC Tempo Praha 17:27