FC Tempo Praha

St.přípravka B2: Statečný boj se starším týmem

12.10.2010 15:03   Michaela Heřmánková  

Tempo v utkání na dvě hřiště proti o rok staršímu Motorletu dokázalo v jednom zápase zvítězit.

Žlutý tým pod vedením trenéra Kočího nedokázal ani jednu třetinu dovést do vítězného konce. A po předvedené hře zaslouženě prohrál. V první třetině jsme se dostali do vedení v 9.minutě. Luky Hroník hodil aut přímo na Martina Pytlíčka. Jeho první střelu brankář jen vyrazil před sebe a napodruhé Martin uklidil k levé tyči. Ve 14.minutě využili domácí zmatku před naší brankou, když se k odraženému míči dostal hráč soupeře a tvrdou střelou překonal Matěje v brance. V 17.min. domácí přidali ještě jednu branku.

Druhá třetina začala slibně. Vedení jsme se ujali už v 1.minutě. Dan Šejvl se chopil autového vhazování. Míč si zpracoval Lukáš Hroník a obloučkem překonal brankáře domácích. Dlouhých dvanáct minut jsme se snažili přidat ještě alespoň jednu branku, ale opět nás zklamala přesnost a vyhrála zbrklost. Ve 13.minutě přišla střela zdálky pod břevno a bylo vyrovnáno. Ve 14.minutě jsme nechali osamoceného hráče před naší brankou a inkasovali jsme. V 15.minutě přišla třetí branka v naší síti. Hlavou domácí zvýšili na konečných 3:1

Třetí třetina přinesla čtyři branky v naší síti. Ve 4.minutě jsme si nadělili vlastní gól. V 6.minutě Matěj špatně vyběhl z branky a inkasovali jsme podruhé. V 16. minutě se vydali na výlet k naší brance dva hráči domácích a vsítili třetí branku a v 17.minutě upravili na konečných 4:0. Nejlepšími hráči na hřišti byli Maťo Ondrík, a Jáchym Trajhan.

Trenérskou premiéru si u červeného týmu odbyl Martin Heřmánek a se svým týmem byl nadmíru spokojen. I když první třetinu jeho svěřenci prohráli 1:4, zbývající dvě třetiny už na hřišti excelovali. První třetinu se kluci rozkoukávali. Poprvé se skóre měnilo ve 3.minutě, po zaváhání Honzy Žežulky v brance. O minutu později soupeř rozehrál aut a osamocený hráč před naší bránou zvýšil na 2:0. V 8.minutě využili domácí závaru před naší bránou a zvýšili na 3:0. V 10.minutě se soupeř dostal do přečíslení a zvýšil na 4:0. Ve 12.minutě se o zkorigování výsledku postaral Kuba Škobis. Rozehrál roh a sám dopravil míč do sítě – 4:1.

Druhá třetina  začala v rychlém tempu. Už v 1.minutě jsme se ujali vedení díky střele z dálky Štěpána Sedláře. V 10.minutě si postavil míč k rohovému praporku Kuba Škobis a opět Štěpán Sedlář dopravil míč za brankářova záda. Ve 13.minutě využil chyby brankáře domácích Štěpán Sedlář a zvýšil na konečných 0:3 pro naše barvy.

Ve třetí třetině se měnilo skóre až po dlouhých 7 minutách. To se ujala střela zdálky Tondy Wijase. V 9.minutě si připsal druhou branku Kuba Škobis, který s pomocí soupeřova hráče protlačil míč podél pravé tyče do sítě domácích – 0:2. Velikou pochvalu za předvedený výkon si zaslouží celé mužstvo červených.

Zápasy:

SK Motorlet Praha B - FC Tempo Praha B 13:8