FC Tempo Praha

Ml.žáci B: Výhra s čistým kontem

27.8.2013 17:53   Tomáš Maurer   Petr Svoboda  

Tempo zvítězilo na Vyšehradě jednoznačně 12:0.

Tomáš Maurer:
Rovnou ze soustředění jsme vyrazili směr Vyšehrad. Unavení, namožení, otlučení, ale plní odhodlání odvést si povinné tři body. Po skvělém výkonu v přípravném utkání, kde i o mnoho starší soupeř uznale pokyvoval hlavou, jsme se těšili na parádní fotbal. Bohužel vítězství se rodilo více upracovaně než pohledným fotbalem. Na kluzkém terénu jsme se pouštěli do zbytečných osobních soubojů, místo abychom soupeře roztáhli. Jestli je výsledek dobrý či ne, ukáže až čas. Příští týden nás čeká jeden z nejtěžších soupeřů a my doufáme, že konečně předvedeme výkon na hranici našich možností a soupeře pořádně potrápíme.

Petr Svoboda:
Tentokrát jsme začali aktivně a nepouštěli jsme soupeře do střeleckých šancí. Po deseti minutách jsme začali přehrávat hráče Vyšehradu pohybem a hlavně spoluprací na soupeřově polovině. Po vstřelení první branky jsme soupeře aktivní hrou nenechali rozehrávat a to se projevilo v další šance, které jsme tak z poloviny proměnili. Poločas jsme dohráli dle našich představ.

Druhý poločas byl vyrovnanější a taky chudší na branky, když padla jenom jedna do branky Vyšehradu. Celý druhý poločas byl spíše řekněme kvalitně odbráněn jak od nás, tak ze strany hráčů soupeře.

Pozitivní na celém zápase je udržení čistého konta obou brankářů a kvalitní obrana, když jsme, až na pár výjimek, nepouštěli soupeře na dostřel. Zároveň chci kladně hodnotit přístup a kvalitu naší spolupráce, kdy jak Míra, Ondra a Pavel zapadli v pohodě do naší party, stejně dobře jako v prvním zápase další kluci.

Zápasy:

FK Slavoj Vyšehrad - FC Tempo Praha 0:12 (0:7)