FC Tempo Praha

Muži B: Koho si vzít na paškál?

6.9.2013 9:15   Jiří Nechvíla  

V Berouně řeknou Beroun a místo vodky si objednají rohlík.

Když se před zápasem oznamovala sestava a já zjistil, že Petr Dedek je na pravé straně zálohy, okamžitě jsem se přihlásil o referát k zápasu. Nadpis byl jasnej. Kam s ním? Jenže jsem vzal v úvahu, že jsem si z Petra již jednou srandu v referátu dělal a trefovat se neustále do jednoho z hlavních činovníků Tempa, který ke všemu ještě kafrá do sestavy, není vůbec dobré. Tudíž jsem si kladl otázku, o kom budu psát. Hned jako na druhýho v pořadí jsem si vzpomněl na Ondru Dvořáka a.k.a. František Straka. Celou dobu, co působil na Tempu, se bije do srdíčka, jak je to velkej Tempák a ric pic zběhnul někam, kde se lajnuje pole, v Berouně řeknou Beroun a místo vodky si objednají rohlík. Bum, prásk, půl rok utek jako voda a Dvořka zase sedí u nás v kabině a dělá jakoby nic. O takovym zoufalci opravdu psát nebudu.

Další, kdo mě napad, byl Morava, ale o muži v černém toho bylo napsáno již dost a je tam vyschlej rybník. Co tedy? Další oblíbenci, který plní obsahy článků, Vitásek s Židem nebyli na zápase přítomni. Dělat si srandu z Pepy Kloudy, který je kapitánem mužstva, prostě nebudu. Sláva je můj velkej kamarád, takže to taky padá. Kuba Hurka zápas dohrál, aniž by se zranil, takže tam taky voda neteče. Zbyli mi tam nějací dorostenci, ale já ani nevim, jak se jmenujou, takže taky bezpředmětný. Vary žádnou mindu, jak je u něj zvykem, neudělal, takže taky nic.

Takže logicky vzato jsem zůstal jen já, ale srandu ze sebe si dělat nebudu. Mohl bych se pochválit, ale chválit se za to, že jsem protihráči způsobil čtyři stehy na hlavě, nejde. Kolem a kolem to vypadá, že to uzavřu tím, že jsme nekopové, protože jsme měli spoustu, šancí abychom zápas dotáhli do vítězného konce a jednomu gólu jsme taky určitě mohli zabránit.

Zápasy:

FC Tempo Praha B - AFK Olympia Šeberov 2:2 (2:2)