FC Tempo Praha

Ml.žáci B: Jednoznačná výhra v Chomutově

19.9.2013 12:23   Petr Svoboda   Tomáš Maurer  

Přes výsledek 16:1 nebyli trenéři s předvedou hrou spokojeni.

Petr Svoboda:
Naše hřiště 1-2. Branky: Dobryj, Tomáš. Sestava: Pešek - M.Brom, J.Brom, Ponert, Dobryj, Dyba, Svoboda, Tomáš, Magy, Kuča, Pája. Tento zápas někteří hráči pojali jako výlet, a tak se chovali i na hřišti. Bez bojovnosti, běhání a spolupráce se dají zápasy těžko odehrát. Podcenění a špatný přístup k utkáni byl znát od začátku zápasu. Nebudu toto utkání dále hodnotit. Musime ke každému zápasu přistoupit tak, jak jsme předvedli proti Teplicim, kde se bojovalo a jezdilo po zadku a výsledky se dostaví!

Tomáš Maurer:
Do Chomutova jsme si jeli pro povinné tři body. Bohužel zápas měl oproti zápasu se Sokolovem mizernou kvalitu. Kluci místo toho, aby si drželi svoje pozice a míč létal z kopačky na kopačku, tak míč předržovali. Z toho pramenilo, že zbytek hráčů se okamžitě začal shlukovat směrem k balonu a holomajzna byla na světě. Kluci se pak divili, že jsou okopaní.  Příští víkend náš čeká kvalitativně podobný soupeř, a tak máme po výkonové stránce co vylepšovat.

Poznámka redakce: Je dobře, že v žákovské lize není Tempo spokojeno s výhrou 16:1, když tomu neodpovídá předvedená hra. Jsme na správné cestě.

Zápasy:

FC Chomutov - FC Tempo Praha 1:16 (0:9)