FC Tempo Praha

St.přípravka B: Výhra na jednom hřišti

23.9.2013 10:31   Michal Zemjánek  

Celkově Tempo s Motorletem prohrálo 12:26.

V sobotu před obědem jsme na vlastním hřišti přivítali hosty z Motorletu. Byl to náš první domácí zápas a pevně jsme věřili, že se kluci osmělí a ukážou nám, že mají velkou chuť zahrát pěkný fotbal.

Na hřiště jsme vyběhli natěšení a plní elánu. Začátek zápasu ve skupině s trenérem Zemjánkem byl nad očekávání, kluci makali a vypracovali si několik střeleckých šancí. Bohužel jsme byli v koncovce úspěšní asi jako naše reprezentace v dosavadních zápasech kvalifikace v domácích zápasech, a tak nám soupeř ukázal, jak se dávají góly a hned třikrát v první čtvrtině rozvlnil síť v naší brance. Musím ale říct, že to kluky nerozhodilo a do druhé čtvrtiny jsme nastoupili odhodlaní s výsledkem něco udělat. Kluci zapnuli ještě na větší otáčky a soupeře jsme několikrát dostali pod tlak a už nám tam něco taky spadlo.

Ve třetí a čtvrté třetině jsme už bohužel tahali za kratší konec a soupeř nás fotbalově přehrával. Lépe kombinoval, nahrávky měly oči a bránu trefoval snad z každé pozice. Kluky ale musím i trochu pochválit, protože už to nebyl takový vystrašený výkon jako minule na Admiře. Myslím si, že jsme soupeři stačili fyzicky, v bojovnosti jsme se taky zlepšili, ale je nutno uznat, že soupeř byl fotbalovější. Výsledek na našem hřišti 4:19 určitě neodpovídá hře, o tolik soupeř určitě nebyl lepší.

Na druhém hřišti vedeném trenérem Šalanským kluci hodně moc zamakali, hráli pohledný fotbal plný kombinace, přihrávek, kluci byli bojovní, se soupeřem naprosto vyrovnaní a celý zápas se přeléval z jedné strany na druhou. Kluci si zaslouží absolutorium za výkon a nasazení a výsledek 8:7 každého jistě potěšil.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Motorlet Praha 12:26

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:25)