FC Tempo Praha

St.přípravka B2: Se Slavií vyrovnaně jen třetinu

20.10.2010 21:31   Michaela Heřmánková  

Silná Slavia na Tempu po první třetině prohrávala, ale ve zbytku zápasu už jasně dominovala.

V sobotu ráno jsme na domácím hřišti přivítali pražskou Slavii.

Tentokrát si svojí slabší chvilku vybralo družstvo "červených" trenéra Kočího. I když první třetina byla vcelku vyrovnaná. Skóre jsme otevřeli ve 2.min. Po přihrávce Jáchyma Trajhana se trefil Tonda Wijas. O minutu později přišla odpověď od hráčů Slavie, když po přečíslení naší obrany vyrovnali. Soupeř postupně přidal další čtyři branky z přečíslení nebo z odraženého míče od Matěje. Ještě se nám podařilo snížit na konečných 3:5. Nejprve Matěj vyslal dlouhým míčem do útoku Tondu Wijase a po té ještě Štěpán Sedlář zužitkoval roh Kuby Škobise.

Ve druhé třetině soupeř ještě přidal na své herní aktivitě a to nám dělalo značné problémy. Nedokázali jsme se prosadit a prohráli 0:3.

Třetí třetina byla jen vyvrcholením našeho herního trápení. Nedostali jsme se ani na polovinu soupeře a hráčům Slavie do naší branky padlo všechno.

Branky: Wijas 2, Sedlář.
Sestava: Heřmánek - Ondrík, Michl, Trajhan, Škobis, Sedlář, Wijas.

Na druhém hřišti si pod vedením trenéra Michla naši kluci vedli o něco lépe. První třetinu dokázali soupeře přehrát a zaslouženě vyhráli 4:1. Do vedení jsme se dostali už v 1.minutě zásluhou Dana Šejvla po přihrávce Lukyho Hroníka. Ve 3.minutě se trefil za asistence Martiny Pytlíčka Lukáš Hroník. V 9.minutě si po našem rohu (zahrával Lukáš Hroník) hráč Slavie srazil míč do vlastní brány. Ve 13.minutě se soupeři podařilo střelou zdálky snížit. A ve 14.minutě se poprvé za naše barvy trefil z dorážky Matěj Kalbáč.

Do druhé třetiny soupeř opět přidal na obrátkách. V 1.minutě jsme si nešťastně vstřelili vlastní branku. O minutu později vyrovnal Luky Hroník za asistence Martina Pytlíčka. Potom už zápas ovládli hráči Slavie a nastříleli nám dalších šest branek.

Třetí třetina už byla zcela v režii soupeře. I na druhém hřišti nám soupeř uštědřil šest gólů.

Branky: Hroník 3, Šejvl, Kalbáč.
Sestava: Žežulka - Novotný, Kalbáč, Hroník., Hobzík, Šejvl, Pytlíček.

Za postřehy z druhého hřiště děkuji Lucce Žežulkové. 

Zápasy:

FC Tempo Praha B - SK Slavia Praha B 8:28