FC Tempo Praha

U10: Vítězství nad Klokany

9.5.2014 1:20   Michal Zemjánek  

Někteří Tempáci trenéry příjemně překvapili.

V úterý 6.5. jsme předehrávali na našem stadionu utkání s vršovickými klokany. Bohemáci přivezli kluky z 05, tedy tým, se kterým jsme se ještě nikdy nesetkali. Nevěděli jsme, co od zápasu očekávat, v jaké síle soupeř nastoupí.

Od prvních minut to bylo utkání vyrovnané, jedno ze dvou hřišť si udělalo mírný náskok v první čtvrtině, ale hned po první pauze už to byl zápas se vším všudy. Hráli jsme celkem kombinačně, kluci si zkoušeli kličky, někdy úspěšně, jindy méně, ale od nás slyšeli pochvalu za to, že se jen tak bezhlavě nezbavovali balonu. Některé góly padaly po hezkých akcích, je vidět, že když kluci chtějí a soupeř jim to trošku dovolí, že se snaží najít jeden druhého a strčit mu to do ložené šance. Musíme říct, že nás někteří kluci příjemně překvapili a zahráli naprosto skvěle. Chce to ještě víc a víc zamakat v tréninku a výsledky (fotbalového umu – ne bodového) se dostaví. Chtěli bychom, aby si kluci některé věci už pamatovali automaticky, abychom jim to nemuseli neustále říkat od lajny. Třeba to, že když soupeř vhazuje aut, že náš obránce musí mít soupeřova útočníka vždy před sebou, protože když ho má za zády, útočník se rozeběhne a my než se otočíme, tak už útočník peláší sám na branku.

Kluci si za dnešní výkon zaslouží pochvalu a budeme se těšit na lepší zítřky. Celkové skóre se zastavilo na výsledku 27:18 pro náš tým.

Zápasy:

FC Tempo Praha - Bohemians Praha 1905 27:18

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:14)