FC Tempo Praha

St.přípravka B2: Kombinovaný tým porazil Meteor

3.11.2010 17:56   Michaela Heřmánková  

Vzhledem k prázdninám si ročník 01 pomohl z okolních týmů a v pohodě porazil Meteor 19:8.

V sobotu 30.10. ráno jsme nastoupili k poslední sérii zápasů v podzimní části soutěže. Na domácím hřišti nám byl soupeřem tým Meteoru. Naše týmy sestavené z ročníků 2000-2003 podaly kvalitní výkon a zaslouženě vyhrály.

Tým trenéra Kočího posílený o dva hráče r.2000 si vedl dobře. V první třetině se měnilo skóre až v polovině utkání. Nejprve se trefil Dominik Holub a v téže minutě přidal druhou branku Martin Richter. Ve 13.minutě zvýšil na 3:0 Vašek Luťcha za asistence Lukáše Hroníka. Soupeři se podařilo snížit v poslední minutě při přečíslení - 3:1.

Druhá třetina byla herně podobná. Ve 2.minutě překonal brankáře hostí Luky Hroník. Ve 12.minutě se podařilo soupeři srovnat - 1:1. Ve 13.minutě zavěsil hlavou Martin Richter. Martin přidal ještě branky ve 14. min. a 16. minutě na 4:1.

I třetí třetina byla v naší režii. Ve 3. minutě se trefil Martin Richter. Druhou branku přidal Dominik Holub a v 11.minutě přidal třetí branku Luky Hroník za asistence Dominika. V 11. minutě se hostům podařilo snížit po přímém kopu. Na konečných 4:1 upravil opět Dominik Holub za asistence Martina Pytlíčka.

Sestava: Heřmánek – Kalbáč, Pytlíček,  Hroník, Luťcha, Richter, Holub

Tým vedený trenérem Michlem posílený o Toníka Kinského (r. 2003) první třetinu zaslouženě vyhrál. Na první branku jsme si museli počkat dlouhých 12 minut. Za asistence Tondy Wijase se trefil Dominik Horák. Ještě v téže minutě opět Dominik zvýšil s přispěním Štěpána Sedláře na 2:0. Ve 14.minutě si Honza Žežulka nešťastně srazil míč za záda, když soupeř zahrával roh - 2:1. V 15.min. se soupeři podařilo vyrovnat - 2:2. V 15.minutě proměnil střelu z dálky v branku Štěpán Sedlář a poslal nás do vedení. Na konečných 4:2 upravil v 16.min. Tonda Wijas.

Druhá třetina  byla na branky chudší. V 6.minutě otevřel skóre Toník Kinský za asistence Štěpána Sedláře. Soupeři se podařilo vyrovnat v 10.minutě přesnou hlavičkou po rohovém kopu. Konečný výsledek druhé třetiny - 1:1.

Třetí třetina se vyvíjela podobně jako dvě předešlé. Do vedení jsme se dostali ve 2.minutě, když se s přispěním hráče Meteoru trefil Dan Šejvl. V 5.minutě Meteor z dorážky vyrovnal - 1:1. V 8.minutě jsme se ujali vedení. Za asistence Štěpána Sedláře se trefil Tonda Kinský. V 17 .minutě střelou z dálky zvýšil Štěpán Sedlář - 3:1. V téže minutě proměnil střelu z dálky i soupeř a snížil na konečných 3:2.

Sestava: Žežulka – Trajhan, Michl, Sedlář, Wijas, Horák, Šejvl, Kinský. 

Zápasy:

FC Tempo Praha B - FK Meteor Praha VIII B 19:8