FC Tempo Praha

U10: V poločase došly síly

9.6.2014 9:24   Michal Zemjánek  

Žižkov si z Tempa odvezl výhru 15:7.

V sobotu dopoledne jsme na našem hřišti přivítali tým Viktorky Žižkov. Obě naše mužstva měla skvělý začátek a první dvě čtvrtiny jsme byli Viktorce více jak vyrovnaným soupeřem. První čtvrtinu jsme na obou hřištích zvítězili shodně 1:0 a druhou čtvrtinu jsme na obou hřištích křížili. Hráli jsme pohledný fotbal, kluci byli důrazní v soubojích, zkoušeli to častokrát jeden na jednoho a celkem úspěšně, viděli jsme na hřišti i kombinace a nebýt jalové koncovky, tak jsme si mohli udělat i náskok. Měli jsme snad pět tutovek, ale bohužel jsme síť nerozvlnili.

Třetí čtvrtina byla z naší strany už slaboučká, nestačili jsme se se soupeřem vracet, propadali jsme v soubojích, nechávali jsme útočníky za našimi obránci a už jsme je nestíhali a soupeř to trestal. I přes dobré zákroky brankářů jsme dostali čtyři góly a soupeř se dostal do pohody a naši kluci sotva mleli nohama.

Závěrečná čtvrtina už se spíše dohrávala, soupeř si hlídal vedení a naši kluci už neměli sílu s hrou a s výsledkem něco udělat.

Je to velká škoda, že nám kluci fyzicky odcházejí po půlce zápasu, protože fotbalově na tom nejsou špatně, myslím si, že ve spoustě zápasů jsme i fotbalovější, techničtější a máme hru plnou krásných kombinací. Kluci soupeře kolikrát i převyšují v kličkách jeden na jednoho, ale nemají už tu rychlost, aby toho uvolnění využili. S Vencou a celým realizačním týmem o tom mluvíme a kluky budeme muset pořádně fyzicky připravit.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Viktoria Žižkov 7:15