FC Tempo Praha

U14: Šest branek v premiéře

18.8.2015 23:01   Tomáš Maurer  

Proti Karlovým Varům se prosadila produktivní trojice Shashkin, Novák a Sochor.

V prvním mistrovském utkání jsme doma pořádně odpočatí přivítali Karlovy Vary. První minuty to byl, podle slov kameramana, pořádný "fičák" způsobující naším hráčům téměř angínu. Soupeřovy individuality a naše rozpačité první minuty na velkém hřišti nám pěkně zatápěly. 

Utkání mělo na první zápas na velkém hřišti v obrovském vedru slušné tempo. Soupeřovi jsme zasadili první úder po překvapivém rozehrání trestného kopu po tvrdém zákroku na Nováka. K rozehrání se postavil Sochor a krásným lobem za obranu uvolnil Shashkina, který pohotově přehodil vybíhajícího brankáře. Za pár minut propadl rozehraný roh Sochorem znovu k Shashkinovi, který se zblízka nemýlil. Do kabin jsme tak šli s dvougólovým náskokem. 

Začátkem druhého poločasu dvakrát utekl po velkém sólu Novák. Odpočatí kluci se uklidnili a začali přebírat otěže zápasu do svých rukou. Soupeř sice snížil hlavou ze standardní situace, ale Sochor lobem pod břevno ze střední vzdálenosti zvýšil na 5:1. Poslední branku utkání po krásné kombinaci Dvořáka a Nováka vstřelil Shashkin.

Spokojeni jsme tak mohli vyrazit na soustředění do Nymburka zase se o něco posunout dál a v sobotu potrápit Čáslav. 

Zápasy:

FC Tempo Praha - 1.FC Karlovy Vary 6:1 (2:0)