FC Tempo Praha

Muži A: Kalina trefil tři body

24.8.2015 21:56   Dominik Kadlec  

Tempo výhru v úvodním kole doslova vydřelo.

V sobotu jsme odstartovali novou sezónu domácím utkáním proti Střešovicím. Premiéru v mistrovském utkání mužů si odbyl Matěj Čech z ročníku 98 a v sestavě se objevil také další mladík Ondra Šváb, kterého však jistě ti, co sledují naše mužstvo pravidelně, už znají.

Do zápasu jsme vstoupili poměrně dobře a ze začátku jsme byli aktivnějším týmem, tuto naši mírnou převahu využil Tomáš Geissler, který z velké dálky přehodil soupeřova brankáře. Ještě chvíli po brance stáli všichni strnule na hřišti, protože míč padal z takové výšky, že nebylo poznat jestli opravdu spadl do branky a nebo za ni. 

Od té doby však byla naše hra velmi špatná a na hřišti bylo v podstatě jen mužstvo Střešovic, které po zásluze vyrovnalo po pasu před branku z levé strany, kdy jsme propadli v napadání soupeře na půli hřiště. V první půli už se nic zajímavého nestalo, tedy kromě momentu, kdy byl hostující Kopal faulován v našem vápně a měla se asi pískat penalta. Rozhodčího píšťala však zůstala němá, a tak se šlo do šaten za stavu 1:1.

Ve druhém poločase jsme hru trochu zlepšili, a tak se odehrávalo utkání zejména ve středu hřiště se spoustou nepřesností na obou stranách. Když to vypadalo, že zápas skončí smírně, tak jsme předvedli zřejmě nejlepší akci utkání, na jejímž konci byl Kalina, a mohli jsme se tak radovat z vedení 2:1, které už jsme celkem v klidu uhlídali.

Z naší strany to nebyl příliš povedený zápas, ale máme tři body a po výsledcích v přípravě za ně buďme rádi.

Zápasy:

FC Tempo Praha - SK Střešovice 1911 B 2:1 (1:1)