FC Tempo Praha

Muži B: Skvělý vstup do sezóny

9.9.2015 23:09   Ondřej Stejskal  

Při vysoké výhře 9:2 se čtyřikrát trefil Jiří Tigana Žalud.

V prvním mistrovském utkání jsme přivítali Spoje. Z vydařené generálky na sezonu jsme si chtěli odnést bojovnost a efektivitu v zakončování. Myslím si, že tento úkol jsme splnili na devadesát procent.

Hned od úvodních minut jsme zle zatápěli hostující obraně a ta měla plné nohy práce s odvracením našich útoků. Jenomže nám chyběl klid a hlavně přesnost v předfinální fázi, a proto to ze začátku bylo jako bychom se viděli poprvé v životě. Musím uznat, že k prvnímu gólu nám velmi pomohl hostující gólman, který ještě nedávno bránil svatyně na tempáckých trávnících, ale v tomto zápase udělal velkou chybu a Dedek do prázdné brány otevřel skóre. Do poločasu jsme zvýšili náskok a do kabin se šlo za stavu 4:0. V kabině jsme si vytkli pár věcí, které musíme zlepšit a ve druhé půli to byl jiný tým.

Sice jsme inkasovali dvě branky, ale to neměnilo nic na tom, že jsme hosty k ničemu moc nepustili a světelná tabule se zastavila na pro nás skvělém výsledku 9:2. Jedinou kaňkou na zápase bylo zbytečné provokování Gronycha a ještě více nepochopitelný faul Stejskala, po kterém mohl vidět červenou kartu, ale rozhodčí se smiloval a ukázal kartu žlutou. Dnes se střelecky dařilo skvěle hrajícímu Žaludovi, který hosty potupil čtyřmi brankami.

Na začátek to od nás všech byl skvělý výkon, podtržený výsledkem a naší hrou. Teď jde o to, abychom takhle hráli nadále...

Zápasy:

FC Tempo Praha B - TJ Spoje Praha 9:2 (4:0)