FC Tempo Praha

U15: Velký obrat s Viktorkou Žižkov

2.10.2015 21:39   Viktor Valta  

Tempo dokázalo dvakrát vyrovnat a na závěr i otočit skóre.

Tentokrát netradičně na státní svátek v pondělí dopoledne jsme se utkali s tradičním soupeřem Viktorkou Žižkov. Utkání nabralo na významu tím, že Viktorka se před zápasem nacházela na 7. místě, které je první nepostupové. Takže v případě výhry bychom odskočili od nepostupových pozic již na 7 bodů.

Do zápasu jsme vstoupili aktivně, bohužel po několika neproměněných šancích se do ojedinělé dostal soupeř a rázem jsme v 21. minutě prohrávali 0:1. Naštěstí se nám na obdrženou branku podařilo rychle zareagovat, když po hrubé chybě soupeře srovnal do prázdné brány Vejvoda. Už to vypadalo, že se do kabin půjde za stavu 1:1, ale soupeř se dostal k odraženému míči a ze střední vzdálenosti vypálil pod břevno - 1:2.

O poločasové přestávce jsme udělali několik změn v sestavě a řekli si, jak budeme ve druhém poločase hrát. Od začátku jsme se do soupeře zakousli a drželi ho neustále na jeho polovině. Výsledkem našeho tlaku byly dvě krásné branky Adama Vlasáka, kterými jsme dokázali otočit zápas. Soupeř se ještě na závěr snažil vyrovnat dlouhými nakopávanými míči, ale s nimi si naše obrana hravě poradila.

Kluci v zápase dokázali dvakrát vyrovnat a na závěr i otočit nepříznivě se vyvíjející zápas, čímž ukázali svoji sílu a charakter. Dobrý výkon, díky!

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Viktoria Žižkov 3:2 (1:2)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:23)