FC Tempo Praha

U15: Povinná výhra s Vyšehradem

21.10.2015 17:06   Viktor Valta  

Dvěma brankami zápas zlomil Filip Babický.

Do zápasu jsme vinou nemocí nastoupili opět v pozměněné sestavě. Do sestavy se vrátil na druhou stranu vrátil Adam Vlasák. Cílem utkání bylo jasné vítězství.

Zápas začal velmi opatrně. Postupně jsme si vypracovali převahu, ze které vyplývaly naše šance. Bohužel Karel Vejvoda zahazoval celý zápas jednu za druhou. Ujalo se až zakončením Adama Vlasáka, který střelou do šibenice nedal Hanslíkovi šanci. Naopak na druhé straně se po hrubé chybě Františka Hobzíka ujala hned první střela Vyšehradu - 1:1.

Ve druhém poločase jsme opět soupeře přitlačili před jeho pokutové území a zahazovali jednu šanci za druhou. Gól padl až po průniku a centru Marka Schätze, kdy se na zadní tyči prosadil Filip Babický. Chvíli před koncem domácí brankář Hanslík fauloval Petra Hudáka a z následné penalty zvýšil na konečných 3:1 opět Filip Babický.

Vyšehrad se od posledních zápasů velmi zlepšil a je již trochu důstojným soupeřem, ale nebýt mnoha zahozených šancí Tempa, skóre by bylo mnohem vyšší. V neděli budeme hrát důležité utkání v Táboře.

Zápasy:

FK Slavoj Vyšehrad - FC Tempo Praha 1:3 (1:1)