FC Tempo Praha

U15: Prohra až na penalty

19.11.2015 20:15   Viktor Valta  

Tempo v zápase s Bohemkou dvakrát srovnalo, přesto po dobrém výkonu padlo 4:5 na penalty.

K předposledním zápasu podzimu jsem vyrazili na umělku na Šeberov, kde domácí zápasy hrají Bohemians Praha 1905. Soupeř byl do zápasu velmi nažhaven, jelikož nám chtěl oplatit porážku 1:4 z utkání na Tempu.

Oba týmy vstoupily do utkání velmi opatrně, z čehož pramenily časté nepřesnosti. Bohemka se poté dostala do několika slibných příležitostí. Ujala se až střela na zadní tyč po nedorozumění Hampapy s Žežulkou. Odpovědět mohl samostatným únikem Adam Vlasák, ale svou příležitost neproměnil. To se mu podařilo až po krásné průnikové přihrávce Štěpána Sedláře, a tak se šlo do kabin za stavu 1:1.

Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně, bohužel po nedůrazně odvráceném balonu při rohu šla Bohemka opět do vedení. O sedm minut později jsme na to ale dokázali zareagovat krásnou kombinací Adama Vlasáka se Štěpánem Sedlářem, který nekompromisně srovnal na konečných 2:2.

Velmi vyrovnaný zápas tak dospěl až do pokutových kopů. Všichni exekutoři byli úspěšní až na Zdeňka Situ, a proto se z bodu navíc radovala domácí Bohemka. Atraktivnímu zápasu trochu škodilo velmi větrné počasí.

Během následujícího víkendu nás čeká poslední podzimní zápas proti Kladnu, tak nás přijďte v sobotu v 10:00 na umělku v Měcholupech podpořit.

Zápasy:

Bohemians Praha 1905 - FC Tempo Praha 2:2 (1:1), pen. 5:4