FC Tempo Praha

Muži A: Umláceni v Lipencích

10.4.2016 22:58   Petr Vanko  

Za celý zápas Tempo pořádně neohrozilo branku, a tak na body nemohlo pomýšlet.

Ve třetím kole jsme poprvé nastoupili na travnatém povrchu. Chtěli jsme navázat na předchozí dvě výhry a Lipence porazit. Bohužel se nám to nepodařilo.

Od prvních minut se zápas nedá nazvat jinak než holomajzna, ve které jsme se domácím absolutně přizpůsobili. Místo hry po stranách a trpělivé kombinace jsme se uchylovali k nakopávaným míčům a prakticky nic jsme si před brankou nevytvořili. Domácí nic nevymýšleli a těžili z našich zbytečných faulů a standardky jednoduše kopali ze všech míst na ploše před branku. Dvakrát byl i Lipencům upřen gól, který byl docílen z ofsajdu a následně po faulu na dobře chytajícího Kuchaře. Ani tato varování nám nestačila a po laciné ztrátě míče se narodila snad jediná kloudná akce zápasu, kterou Poul zakončil přesným obloučkem - 1:0.

Druhý poločas znamenal naši trvalou převahu, ale nulový počet šancí. Nevzpomínám si, že by brankář domácích musel za celý zápas chytat nějakou naší střelu. Naprosto zaslouženě si tak odvážíme porážku, která je obrovským zklamáním.

Trenér Petr Vanko: "Veliké zklamání. Jinak se asi zápas nedá vystihnout. Vůbec jsme nesplnili taktické pokyny a soupeř nás prakticky jen umlátil. Věřím, že pro naše mladé mužstvo to jsou zkušenosti, které zúročíme v dalším průběhu soutěže. Nezbývá než pracovat dál v tréninku, abychom byli příští týden lepší."

Zápasy:

TJ Sokol Lipence - FC Tempo Praha 1:0 (1:0)