FC Tempo Praha

U15: Bod z Táborska

19.4.2016 17:49   Viktor Valta  

Na 1:1 vyrovnal Sedlář, v penaltách naši střelci dvakrát trefili břevno.

Ve druhém kole v nadstavbové části jsme zajížděli na horkou půdu Táborska. Nečekal nás vůbec lehký zápas. Domácí se na jaře výsledkově zvedli a v klidu postoupili do Top 6. Do zápasu jsme vstoupili velmi aktivně, prvních patnáct minut jsme soupeře jasně přehrávali, ale poté přišla hrubá chyba v obraně, po které šel domácí útočník sám na bránu a proměnil - 1:0. Další průběh poločasu byl spíše v režii domácích, kteří se ale propracovali pouze k jedné šanci, kterou neproměnili, a tak poločas skončil 1:0 pro domácí.

Začátek druhého poločasu byl vyrovnaný, ale postupně jsme začali domácí přehrávat. Naši aktivitu se podařilo proměnit ve vyrovnávací gól Sedláře po hezké akci a nahrávce Štěpánka. Po vstřeleném gólu se oba týmy nechaly strhnout hrou a začalo se hrát nahoru dolů se šancemi na obou stranách. Žádná se ovšem neujala, a tak zápas šel do penaltového rozstřelu. V něm jsme bohužel dvakrát trefili břevno, a tak se z bodu navíc radovali domácí.

Následující víkend nás čeká další těžký soupeř Kladno. Utkání bychom měli již hrát na nové UMT na Tempu, tak nás přijďte podpořit. 

Zápasy:

FC MAS Táborsko - FC Tempo Praha 1:1 (1:0), pen. 3:1