FC Tempo Praha

U15: Série vítězství pokračuje

18.5.2016 11:14   Viktor Valta  

Tempo dokázalo v nadstavbě vyhrát už čtyřikrát v řadě.

Poprvé na jaře jsme vstupovali do zápasu v kompletní sestavě. Cíl do zápasu byl opět jasný - vítězství. Chtěli jsme Motorletu vrátit porážku z úvodu nadstavbové části.

Do zápasu jsme vstoupili velmi aktivně a hned ve 3. minutě jsme šli gólem Karlose do vedení. Soupeř byl zaskočen a my měli navrch, bohužel jsme opět neproměnili naše šance a tím jsme dovolili Motorletu se zvednout, což vyústilo ve vyrovnávací gól po hrubé chybě v obraně. V závěru prvního poločasu byl v pokutovém území faulován Sváťa, přesto ještě dokázal dostat míč před branku, kde výborně gólově zakončil Filip, ale k údivu všech na hřišti slečna rozhodčí pískla Sváťovi útočný faul, který bohužel nebyla schopna o poločase vysvětlit, a tak se šlo do kabin za stavu 1:1.

Do druhé půle jsme udělali nějaké změny v sestavě a rozestavení a hned ve 38. minutě našel Novas rozběhlého Fílu, který se nemýlil - 2:1. Vedení nám ale nevydrželo dlouho, hned za dvě minuty Motorlet vyrovnal krásnou střelou - 2:2. Od té doby to byl spíš boj o každý metr hřiště než fotbal a bylo jasné, že kdo dá třetí gól, tak vyhraje. A to se podařilo nám, kdy parádní individuální akcí se do zakončení dostal Jáchym T., ovšem těsně před tím, než poslal míč do prázdné brány, byl faulován. K penaltě se postavil sám Jáchym a s klidem ji proměnil - 3:2. Do konce zápasu se již nic zásadního nestalo, a tak jsme prodloužili šňůru vítězství na již čtyři zápasy, to se žádnému týmu v nadstavbové části v naší skupině zatím nepovedlo.

V neděli nás čeká další domácí zápas proti Táborsku, kterému budeme chtít oplatit penaltovou porážku z prvního zápasu a zároveň chceme dál stíhat vedoucí Bohemku, na kterou ztrácíme jediný bod, naopak na třetí Motorlet máme již náskok šesti bodů.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Motorlet Praha 3:2 (1:1)