FC Tempo Praha

U15: Vydřená výhra před vrcholem

1.6.2016 15:32   Viktor Valta  

Tempo dokázalo v poslední minutě zvrátit zápas na Kladně.

Zápas se odehrával na hlavním stadionu Kladna. které disponuje obrovskými rozměry, s čímž oba dva týmy měly velké problémy a podepsalo se to na hře. Hned v 9. minutě po nepovedeném odkopu se soupeř dostal do vedení 1:0. Hra se většinou odehrávala ve středu hřiště s málem šancí na obou stranách. Ve 24. minutě se nám povedla krásná akce z levé strany, kdy si míč na střed navedl Fíla a přihrávkou mezi obránce našel Honzu, který se nemýlil - 1:1.

Druhý poločas již přinesl více šancí na obou stranách. Kladno dokonce nastřelilo břevno, ale to nejdůležitější se odehrálo v poslední 70. minutě, kdy Sváťa kopal poslední roh, kterým našel Feryho, ten se hlavou nemýlil a rozhodl o našem vítězství 2:1.

O víkendu nás čeká vrchol žákovské ligy, tzv. "zápas o všechno", kdy budeme hrát o první místo proti Bohemce, která je dva zápasy před koncem o pouhý bod před námi. Doufáme, že nás v tomto zápase přijdete v co největším počtu podpořit a společně vytvoříme v sobotu v 10:00 na Tempu opravdovou pekelnou tempáckou atmosféru!

Zápasy:

SK Kladno - FC Tempo Praha 1:2 (1:1)