FC Tempo Praha

U15: Velké vítězství nad Bohemkou

7.6.2016 15:59   Viktor Valta  

Tempo dokázalo před 250 diváky porazit Bohemku v penaltovém rozstřelu.

Karty před zápasem byly rozdány jasně, jakékoliv vítězství nám zaručí, že boj o první místo v posledním zápase budeme mít ve svých rukou, a proto byl cíl zápasu jasný - vyhrát. 

Do zápasu jsme vstoupili opatrně a Bohemka byla aktivnější, po deseti minutách jsme hru vyrovnali a začali být aktivnější, poté zase byla aktivnější Bohemka. Hra se po celou dobu zápasu přelévala za strany na stranu. Bohemka měla během zápasu tři opravdu stoprocentní šance, my jsme měli pouze dvě. Jelikož žádný tým své šance neproměnil, atraktivní zápas skončil 0:0. 

Na řadu přišly pokutové kopy. Jelikož jsme vyhráli los, tak jsme kopali první a Bohemka musela dotahovat, což se jí nepovedlo až v sedmé sérii, kdy Žiži pokutový kop chytil a tím odstartoval obrovskou radost celého týmu, který se na něj sesypal, pak následoval pokřik a děkovačka fanouškům. 

Na tento zápas budeme všichni ještě dlouho vzpomínat. Pro kluky to byl zážitek na celý život, který se už nemusí opakovat. Pro nás trenéry je fantastické vést tým do takového zápasu.

Jménem celého týmu bychom chtěli poděkovat všem za neuvěřitelnou podporu během zápasu (250 diváků), bez ní bychom nedokázali udělat další obrovský krok k našemu snu/cíli. Nyní nás čeká poslední zápas s Benešovem ve Vlašimi. Když vyhrajeme za tři body, tak skončíme v lize žáků na prvním místě. Přijďte nás podpořit, budeme to potřebovat, hraje se v neděli v 10:00. 

Zápasy:

FC Tempo Praha - Bohemians Praha 1905 0:0 (0:0), pen. 7:6