FC Tempo Praha

U15: Zasloužené body s Motorletem

1.9.2016 23:14   Viktor Valta  

Tempo dotáhlo první domácí zápas do vítězného konce.

Po dramatickém vítězství nad Táborskem nás hned ve středu čekal jeden z favoritů skupiny Motorlet. Do utkání jsme vstoupili aktivně, snažili jsme se o kombinaci, která se nám docela i dařila. Bohužel soupeř se prezentoval spíše dospělým taktickým silovým fotbalem a zároveň nás velice důsledně napadal. Přesto se nám podařilo prosadit, Dominik si dobře zpracoval dlouhý míč do prostoru, navedl si balon na obranu a následně uvolnil Jardu, který uklidil míč střelou na zadní tyč - 1:0. Bohužel po gólu jsme se vinou několika nepřesných rozehrávek dostali pod tlak, který ve 35. minutě vyústil po nedůrazu na hranici našeho pokutového území ve vyrovnávací gól.

V poločasové přestávce jsme si řekli několik věcí, které musíme změnit a hned ve 38. minutě jsme se ujali opět vedení, kdy krásnou kolmou přihrávkou našel Novas rozběhnutého Dominika, který obešel hostujícího brankáře a zakončil do prázdné branky. Hra se ve druhém poločase odehrávala spíše ve středu hřiště, nejprve hrozil soupeř z protiútoků, ke konci zápasu naopak my, bohužel se nám žádný z brejků nepodařilo gólově zakončit, a tak zápas skončil 2:1 pro nás. Jednobrankový rozdíl přesně odpovídá průběhu utkání.

V neděli nás čeká další velice těžký soupeř Kladno, které je s hrozivým skóre 19:2 o jeden bod před námi v čele tabulky. Hraje se od 13:00 na Tempu, tak se přijďte podívat a zafandit.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Motorlet Praha 2:1 (1:1)