FC Tempo Praha

U15: Prohra s Kladnem hodně mrzí

7.9.2016 11:08   Tomáš Maurer  

Tempáci byli v utkání lepším týmem, ale hosté potrestali dvě chyby.

V první půli jsme byli jednoznačně lepším týmem. Soupeře jsme kombinačně přehrávali, v obranné fázi jsme byli dostatečně aktivní, a tak se soupeř uchyloval pouze k dlouhým míčům za obranu na rychlé útočníky. Tyto dlouhé míče jsme bez problémů zachytávali, a tak byl první poločas v naší režii. Bohužel se nám podařilo vstřelit pouze jednu branku, a to možná bylo klíčové.

Ve druhé půli byla hra vyrovnaná. My jsme bohužel svoje šance neproměnili a soupeř nás v závěru dvakrát potrestal. Nejdříve z rychlého protiútoku, bohužel brankář vyrazil střelu, která šla mimo dvě tyče, přímo na hráče soupeřova týmu, který se do prázdné brány nemýlil. V poslední minutě jsme soupeři darovali zbytečný roh. Míč se snesl na značku pokutové kopu, kam vyběhl Kinský, míč vyboxoval, bohužel však jen na velké vápno, kde ho hostující hráč hlavičkou přeloboval do prázdné branky.

Výsledek nás mrzí o to víc, že jsme byli v průběhu utkání lepším týmem. Kladno však vydatně posílilo a ukázalo, že se letos bude prát o ty nejvyšší pozice, kde chceme být i my.

Zápasy:

FC Tempo Praha - SK Kladno 1:2 (1:0)