FC Tempo Praha

U15: Pohledný zápas se Sokolovem

29.9.2016 19:59   Tomáš Maurer  

Tempo mělo více šancí, ale nakonec uspěli hosté v penaltovém rozstřelu.

Na Tempu jsme ve sváteční středu přivítali tým Sokolova. Utkání mělo od začátku vysoké tempo a nasazení, které vydrželo až do závěrečného hvizdu. Oba soupeři předváděli dynamický a kombinační fotbal, a tak se bylo na co dívat.

V první půli bohužel ve vyložené šanci selhal Dvořák, a tak se šlo do kabin za stavu 0:0. Ve druhé půli jsme se ujali vedení, kdy po hezkém přistrčení patou od Sochora skóroval na přední tyč Havlíček. Pak jsme bohužel obdrželi dvě slepené branky, kdy obzvláště ta druhá byla pro soupeře velmi laciná. Kluci se však nevzdali. Na křídle hezky zatáhl míč střídající Leun, našel ve vápně Sochora, ten se krásným uvolněním zbavil obránce a podél brankáře srovnal na 2:2. V závěru jsme si ještě vytvořili dvě stoprocentní šance, bohužel jsme je však neproměnili, a tak po závěrečném hvizdu svítilo na ukazateli skóre 2:2. Bod navíc si odváží soupeř, který byl v pokutových kopech úspěšnější.

Za výkon musíme kluky pochválit, protože udrželi nasazení po celých 70 minut. Škoda jen opět neproměněných šancí, které nás sráží od začátku sezóny. Zatím nám schází střelecký "zabiják", který by naší herní převahu přeměnil i gólově, a kluci se tak mohli na hřišti ještě více uvolnit.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Baník Sokolov 2:2 (0:0), pen. 2:4