FC Tempo Praha

U15: Povinné vítězství s Petřínem

18.10.2016 20:44   Viktor Valta  

Plzeňský tým odjel ze Lhotky se šesti brankami.

Do zápasu s Petřínem Plzeň jsme nastupovali s jasným cílem a to byla výhra! Soupeř prozatím uhrál pouze šest bodů. Nastoupili jsme s jednou změnou, kdy v obraně nastoupil Mareš, jenž se vrátil po zranění.

FC Tempo Praha - SK Petřín Plzeń 6:0 FC Tempo Praha - SK Petřín Plzeń 6:0
Hned od úvodu jsme měli herní převahu, ovšem i soupeř držel krok a snažil se být nepříjemný. To se mu dařilo hlavně v prvním poločase. někteří jeho hráči ukazovali určitou kvalitu. Nám se v prvním poločase nedařilo slibně se rozvíjející akce dotahovat do zakončení, chytla se až akce, kdy propadlý centr vrátil do malého vápna Kučera, přesně našel hlavu Matyse, jenž se nemýlil - 1:0.

Do druhého poločasu jsme udělali změnu v sestavě, dokázali jsme více podržet míč v útočné fázi a druhá půle byla jasně v naší režii. Gólově se prosadili dvakrát Novák, dvakrát Horváth a Sochor. Konec zápasu už nebyl tak atraktivní, jelikož někteří hráči si chtěli usilovně vylepšit své statistiky zobrazované na tempáckých stránkách na úkor správného kolektivního fotbalového řešení.

O víkendu nás čeká další zápas se soupeřem ze spodku tabulky a to s Vyšehradem, který rozhodně nebude tak jednoduchý jako tento. Přijďte nás podpořit v sobotu od 10:00 na hřiště Sparty Krč.

Zápasy:

FC Tempo Praha - SK Petřín Plzeň 6:0 (1:0)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:39)