FC Tempo Praha

U15: Tři body za první půli

31.10.2016 9:40   Tomáš Maurer  

Tempo porazilo Motorlet i podruhé v sezoně.

I druhé utkání s Motorletem dopadlo naší výhrou 2:1. Za tři body musíme být s těžkým soupeřem rádi, ale nás stále více zajímá předvedená hra a individuální výkony hráčů než samotný výsledek.

V první půli jsme byli na hřišti jednoznačně lepším týmem i přesto, že náš výkon nebyl ideální. Soupeř hrál velmi jednoduše na rychlé útočníky a ze zataženého bloku. Bohužel nás trápilo hodně nepřesností a výběr správných řešení v herních situací. Po půli jsme však zaslouženě vedli 2:0 po brankách Sochora a Horvátha.

Ve druhé půli jsme však předvedli hrozivý výkon. Soupeř hodně přitvrdil v osobních soubojích a v aktivním napadání a my jsme si s tím nedokázali za celou půli poradit. Chyběla nám větší aktivní nabídka do volného prostoru tak, abychom nepodstupovali neustále osobní souboje. V obranné fázi jsme nepřistupovali k hráčům dostatečně natěsno a nechávali jsme soupeři dostatek prostoru pro kombinaci. Soupeř nás většinu druhé půle mačkal na naši polovině a my jsme se převážnou část jen bránili a hrozili s brejkových situací. Soupeř snížil z rohového kopu těsně před koncem utkání, a tak byly poslední minuty pořádný boj. Nakonec jsme však doslova utrpěli tři body.

Od individuálních výkonů však čekáme mnohem víc a s takovými výkony se určitě nechceme po herní stránce spokojit. Tradičně dobrý výkon v poslední době předvedl Leun a Kučera. Dobré okamžiky byly k vidění u Havlíčka s Horváthem.

Zápasy:

FK Motorlet Praha - FC Tempo Praha 1:2 (0:2)