FC Tempo Praha

U15: Posun na druhou příčku

15.11.2016 16:27   Tomáš Maurer  

Tempáci ve velmi kvalitním zápase zdolali Táborsko 3:1.

Na sněhem pokrytou tempáckou umělku jsme v přímém boji u druhou příčku nastoupili proti týmu Táborska. V první půli, než zmrzlá vrstva roztála, se oba týmy musely vypořádat s těžšími podmínkami. I přesto jsme sledovali nadprůměrné utkání žákovské ligy, které nepostrádalo nasazení, pohledné kombinace i dobré individuální akce. Bylo to však Tempo, které se dostávalo do mnoha šancí, které však zůstávaly dlouhou dobu nevyužity. Nakonec jsme se v prvním poločase přece jenom dostali do vedení zásluhou Michala.

Do druhé půle jsme naskočili znovu aktivně, ale branka se nám z několika šancí znovu nepodařila vsítit, a tak přišel dlouhý míč za obranu, kde si Kinský s Leunem dávali přednost, až mezi ně vběhl útočník Přibyl a srovnal na 1:1. Táborsko nám však lacinou branku vzápětí vrátilo, kdy při ledabylé rozehrávce dostal Novák brankáře pod tlak a ten namazal míč přímo na kopačky Michala, který se do prázdné branky nemýlil. Třetí branku pak přidal Sochor, kdy jeho tečovaná střela zapadla za brankáře. V posledních minutách už byla naše hra spíše bojovná, kdy Táborsko vrhlo všechny síly do útoku. Konečný výsledek 3:1 je však zasloužený.

V příštím kole se utkáme s vedoucím týmem tabulky Kladnem a doufáme, že předvedeme výkon se stejným zápalem a nasazením jako proti Táborsku a že ukážeme, že na "špici" patříme my.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FC MAS Táborsko 3:1 (1:0)