FC Tempo Praha

U15: Rozhodla poslední minuta

9.5.2017 21:58   Jaroslav Teplan  

Díky hattricku Shashkina a branky Pytlíčka z poslední minuty přivezlo Tempo tři body ze Sokolova.

V dalším utkání jsme zavítali na půdu Sokolova. Jelikož nás postihla vysoká marodka, tak jsme si museli vypůjčit šest hráčů z ročníku 2003. Jmenovitě Švejda, T. Jirák, Pašek, L. Jirák, Sobotka a Mareš. Tudíž nás vůbec nečekal jednoduchý zápas a sami jsme byli plni očekávání, jak tento zápas dopadne.

Hned v úvodu utkání se soupeři podařilo dvakrát utéci a své šance využít. V sedmé minutě jsme tak prohrávali 2:0. Zbraně jsme však nesložili a snažili se neustále tvořit a překonávat obranu soupeře. To se nám povedlo ve 29. minutě, kdy se trefil Shashkhin po centru Pytlíčka. Do kabiny jsme šli za nepříznivého stavu 2:1. Věděli jsme však, že na soupeře máme, jen je potřeba více zabrat.

Ve druhém poločase se podařilo Horváthovi dobře zapresovat, získat míč a přesně přihrát Shashkinovi, který se opět nemýlil a srovnal skóre na 2:2. Soupeř však za dvě minuty po skvělé individuální akci převážil vedení na svoji stranu - 3:2. Opět ale uběhly jen dvě minuty a bylo srovnáno, když svůj hattrick završil Shashkhin. Zápas se pomalu chýlil ke konci a k penaltám. Ale po výborné spolupráci Mareše se Sobotkou na obranné polovině s následnou křižnou přihrávkou na nabíhajícího Pytlíčka, který se v koncovce nemýlil, jsme se mohli radovat z vítězství 4:3.

V utkání bych vyzdvihl výkon všech hráčů, kteří šli za vítězstvím a nevzdali se ani po strašidelném začátku. Trojice hráčů však dnes vyčnívala nade všemi a byli to Shashkhin, Pytlíček a Horváth. V dalším zápase přivítáme Motorlet, kterému máme co vracet z prvního souboje v nadstavbové části.

Zápasy:

FK Baník Sokolov - FC Tempo Praha 3:4 (2:1)