FC Tempo Praha

Muži B: Jindra na to šel přes fotbal

29.8.2017 22:04   Jiří Nechvíla  

Benfika nasázela Dolním Počernicím devět branek. Žalud zaznamenal sedm bodů, Gronych body tři a k tomu červenou kartu.

Ano, vyhráli jsme 9:2. Psát o zápase tak ztrácí trochu smysl. Číst všechny akce, které předcházely gólům by nikoho moc nebavilo. Takže se na zápas podíváme jiným úhlem.

1. Kapitán domácích? Ano, byl jsem to já. Klidný, rozvážný, vůdcovský a bezchybný stoper.

2. Jirka Žalud a jeho 4+3.

3. Petr Dedek. Při pohledu na soupisku už spíše Petr Dědek. Za 20 minut 2 góly.

4. Béčková premiéra na horní nové, pěkné přírodní trávě.

5. Jindra Gronych. Jindra si na zápas přivedl dívku. Jak to v přírodě po staletí bývá, sameček vždy vytáhne něco z rukávu, aby si samičku získal. Názorné příklady jsou zde:
https://www.youtube.com/watch?v=W7QZnwKqopo a zde https://www.youtube.com/watch?v=NNRQO64pzvs.

Jindra na to šel přes fotbal a od úvodního hvizdu bylo vidět, že má velkou motivaci na romantický večer. Obránci si s ním nevěděli rady a podnikal jeden rychlostní výpad za soupeřovu obranu za druhým. Velmi dobrý výkon v první půli s bilancí 2+1. Teda alespoň mně to tak přišlo, ale co si budeme povídat. Ženské pohlaví je dosti náročné a Jindrův výkon v prvním poločase prostě nestačil. Jindra proto ve druhém poločasu přidal na důrazu a zarputilosti, aby dosáhl vytouženého cíle. A jak to tak u Jindry bývá, stalo se, co muselo. 54. minuta první žlutá karta. Z lavičky se ozývá: "Jindro, klid." 58. minuta druhá žlutá karta a červená.

Tady je na místě uvést, že Jindra rozhodně není jediný, komu se podobná věc stala. Jako dobrý příklad poslouží toto video https://www.youtube.com/watch?v=XPaSW5lMpOo. Jak dopadl Jindrův večer není nikomu známo, ale všichni pevně věříme, že dosáhl vytouženého cíle.

Zápasy:

FC Tempo Praha B - Sokol Dolní Počernice 9:2 (5:0)