FC Tempo Praha

Muži B: Debakl odčiněn v Hrdlořezích

23.10.2018 16:01   Jiří Nechvíla  

Proč si Moris nechal na obličej vytetovat dort?

Po debaklu od Ďáblic jsme se chtěli co nejdříve oklepat, a tak jsme do Hrdlořez přijeli ideálně pro tři body. Ty s námi z loňské sezóny postoupily do I.A třídy a v posledním vzájemném zápase jsme na jejich hřišti prohráli, takže rozhodně nic jistého nebylo.

Spartak Hrdlořezy - FC Tempo Praha B 1:4 Spartak Hrdlořezy - FC Tempo Praha B 1:4
Samotný zápas moc fotbalové krásy nenabídl. Ve hře bylo na obou stranách hodně nepřesností a spousta soubojů. První gól zápasu zaznamenal Jirka Žalud, kdy s přehledem proměnil pokutový kop. Do poločasu stihnul přidat ještě jednu branku, kdy se dokázal prosadit v malém vápně. Soupeře jsme do žádné větší gólové šance nepustili.

Ve druhém poločase navýšil naše vedení mladík Tomáš Soukal. Domácí rozhodně nic nezabalili, zvýšili aktivitu a snažili se s výsledkem něco udělat. Dvacet minut před koncem vstřelili kontaktní branku. Naštěstí jsme je do další šance nepustili a v posledních vteřinách zápasu po rohovém kopu pěkně pod břevno zavěsil Pepa Klouda.

Debakl odčiněn a v dalším kole si to na domácí půdě rozdáme s lídrem skupiny, Kolovraty. Pro přítomné zápasu přidávám jeho komiksové vydání.

Zápasy:

Spartak Hrdlořezy - FC Tempo Praha B 1:4 (0:2)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:1)