FC Tempo Praha

St.přípravka B2: Těsná prohra s Bohemians

11.4.2011 18:32   Michaela Heřmánková   Lucie Žežulková  

V sobotu po obědě se rozjela i druhá polovina soutěže 5+1. Většina hráčů se přesunula po utkání s Lokádou na domácí hřiště, kde jsme sehráli úvodní klání s Bohemkou.

Na pomyslném hřišti č.1 pod taktovkou trenéra Michla si jeho svěřenci vedli dobře a za předvedenou hru si připsali vítězství 3:0. Branky vsítili Martin Pytlíček nejprve v 10.minutě a o minutu později i druhou branku za asistence Lukáše Hroníka. Třetí branku přidal Lukáš Hroník za asistence Marka Schätze. Po výměně hřiště na nás čekal druhý tým zelenobílých. Ti byli nad naše síly a od 10´ jsme prohrávali 0:1. Po rohovém kopu jsme inkasovali podruhé a v 16´ opět rohový kop a 0:3. Třetí třetina opět po výměně hřišť, začala pro nás slibně. Už v první minutě jsme se  po samostatném úniku Lukáše Hroníka ujali vedení. Přišla 10´ a chyba v rozehrávce od našeho brankáře, kterou soupeř potrestal vyrovnávací brankou. O minutu později to byl opět Luky Hroník, který nás poslal do vedení. Bohužel v 17´ se soupeři podařilo vyrovnat na 2:2. Konečný stav týmu Lukáše Michla byl 5:5.
Sestava: Žežulka – Hobzík, Trajhan, Michl L., Michl D., Pytlíček, Hroník, Schätz

Na hřišti č. 2 se v prvním zápase týmu pod vedením trenéra Kočího vedlo o poznání hůře. Soupeř byl nad naše síly a díky našim chybám a soupeřově předvedené hře jsme prohráli vysoko 0:5. Po výměně hřiště jsme si spravili náladu. Druhá třetina už byla v naší režii. Už ve 3´ se za asistence Matěje Kalbáče trefil Patrik Novotný. V 6´ se soupeři podařilo vyrovnat, ale potom už jsme zaúřadovali my. V 8´se skvěle trefil Maťo Ondrík. V 9´ jsme se přesnou přihrávkou od branky na Štěpána Sedláře dostali do přečíslení dva na jednoho. Štěpán posunul na druhou stranu na nabíhajícího Matěje Kalbáče a ten zvýšil na 3:1. V 15´ se prosadil Štěpán Sedlář. V téže minutě opět Štěpán vystihl rozehrávku brankáře Bohemky a míč nekompromisně umístil za jeho záda 5:1. Třetí třetina byla pro nás výzva k odvetě za vysokou porážku z první třetiny. Bohužel ani napodruhé se nám soupeře nepodařilo zlomit. Už v 1´ jsme inkasovali přesnou střelou do šibenice. V 10´ Matěj v brance zaspal a soupeř zvýšil na 0:2. V 17´ už hosté jen upravili na konečných 0:3. Konečný stav týmu Honzy Kočího byl 5:9.
Sestava: Heřmánek - Škobis, Ondrík, Novotný, Sedlář, Wijas, Kalbáč

Zápasy:

FC Tempo Praha B - Bohemians Praha 1905 B 10:14