FC Tempo Praha

St. dorost: Cenný bod z horké půdy v Troji

12.4.2011 21:58   Ivo Flaks  

Na utkání byla přítomna i kamera Tempo TV.

K dalšímu utkání jsme se vydali s mužstvem staršího dorostu až do pro nás daleké Troji, kde nás čekal soupeř, se kterým jsme se chtěli poprat o další body. Toto se nám podařilo jen částečně.

Domácí nastoupili převážně s ročníkem 92, což bylo samozřejmě znát. Přesto jsme celkem na hru domácích reagovali velmi dobře. Ovšem v 15.minutě náš golman opět nedovedl odkopnout balon nohama s potřebnou razancí, takže se dostal na nohu domácího hráče, který bez problémů poslal své kolegy do vedení. To nás nakoplo a konečně jsme začali hrát svoji naordinovanou hru, i když s určitými chybami, ale přesto aktivněji než v úvodu utkání. Výsledkem toho byla vynikajicí spolupráce Kaliny s Kristkem, ze které se nám podařilo vyrovnat. Ovšem ve 35.minutě přišlo opět naše zaváhání a Troja jde opět do vedení 2:1. Naše reakce na sebe nechá čekat tentokrát pouhých šest minut, kdy opět byl u naší vyrovnávací branky Kristek, který dal skvěle M.Novákovi a ten srovnává. Hned o tři minuty později nás golem do šatny posílá do vedení M.Novák po asistenci Stejskala.

Přes varování na tlak soupeře na začátku druhé části hry jsme zaspali a dostali jsme opět laciný gol, kterému předcházel neodpískaný faul na Klípu v našem pokutovém území a po této akci neudržel náš golman v ruce balon, čehož pohotově využil domácí hráč ke srovnání na 3:3. Zbytek zápasu se odehrával ve slušném tempu směrem na obě dvě strany, dá se říci, že blíže k vítězství měl náš tým, kdy největší šanci měl v 87. minutě Horn, ale minul. V posledních vteřinách zápasu ještě obdržel Stejskal červenou kartu za dvě žluté karty.

Nakonec tedy ve druhém zápase po sobě bod, i když tři byly opět velmi blízko a je to škoda. Bohužel opět rozhodly individuální chyby. Velkým zklamáním byla neomluvená nepřítomnost golmana Bejdla, která nám určitě dnes velmi ublížila! Přesto klukům děkuji za bojovnost a snahu o ty body ve starším dorostu se prát. Utkání též ovlivnila nepřítomnost několika hráčů pro zranění, což bylo na některých postech také vidět.

Zápasy:

Sokol Troja - FC Tempo Praha 3:3 (2:3)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:15)