FC Tempo Praha

U14: Výprask od Motorletu

17.9.2019 11:50   Jaroslav Teplan  

Ve druhé půli Tempákům rychleji ubývaly síly.

V sobotu jsme na domácím hřišti přivítali největšího favorita na vítězství v soutěži - Motorlet Praha. Soupeř byl oproti nám výrazně biologicky akcelerovanější a technicky lépe vybaven.

V prvním poločase jsme mohli jít do vedení, ale dvě obrovské příležitosti Davida Müllera skončily těsně vedle branky. Soupeř naopak doslova silou do naší sítě dotlačil dva míče a ujal se vedení 2:0.

Ve druhém poločase nám rychleji ubývaly síly a soupeř nás trestal. V tu chvíli byl lepší a do naší branky ještě nastřílel šest branek.

V zápase mě mrzely především dva faktory. Prvním byl strach, kdy jsme se rychle zbavovali míče místo toho, abychom chtěli hrát - což výrazně ovlivňovalo náš pohyb po hřišti - bez nabídky, aktivity a soupeři jsme tak velice usnadňovali zisk míčů. Druhým faktorem bylo, že chyběl na hřišti někdo, kdo by tým vyburcoval a nebylo mu jedno, kolik gólů dostaneme. 
Věřím, že v dalším zápase již budeme naplno bodovat, protože kluci na tréninku velice dobře pracují a je potřeba to přetavit v dobrý výsledek.

Zápasy:

FC Tempo Praha - SK Motorlet Praha 0:8 (0:2)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:39)