FC Tempo Praha

U14: Deset branek Junioru

14.10.2019 22:52   Jaroslav Teplan  

A k tomu Tempáci zahodili obrovské množství dalších šancí.

V sobotu jsme odehráli na domácím trávníku další mistrovské utkání s Juniorem.  V tomto zápase jsme byli jednoznačně lepším týmem a jenom naše nemohoucnost v koncovce prvního poločasu rozhodla o nižším výsledku.

S posledním týmem tabulky jsme odehráli dva rozdílné poločasy. V prvním jsme neproměnili osm nájezdů na brankáře a další střelecké příležitosti. Soupeř nás tak trestal z našich velkých a laciných chyb. Nejdříve se dostal do vedení 0:1, poté jsme zápas otočili na 3:1. Rozhodčí v poslední minutě písknul penaltu pro Junior, kterou viděl jenom on a soupeř snížil na 3:2.

Ve druhém poločase byl obrázek hry stejný, jenom jsme začali proměňovat své příležitosti a výsledek  se zastavil na skóre 10:3.

Jsme rádi, že se nám podařilo vstřelit čtyři góly ze střední vzdálenosti, ale naopak jsme velice zklamáni, jakým způsobem jsme naložili s řadou šancí v prvním poločase. Bohužel soupeř i s o rok staršími kluky na nás nestačil i přes obrovské chyby v obranné fázi. Jiní soupeři by nás potrestali a nám by zbyly oči pro pláč. 
V dalším zápase jedeme do Českých Budějovic, kde nás nečeká lehký soupeř, a proto je potřeba se kvalitně v týdnu připravit.

Zápasy:

FC Tempo Praha - TJ Junior Praha 10:3 (3:2)